Selecteer een pagina

Instructie ‘Blow me up and make a picture’

Download hier de instructie of bekijk deze online.
Business School Nederland (BSN) bestaat 30 jaar! We zijn één van de oudste MBA aanbieders, de eerste die met een volledig Nederlandstalig programma uitkwam én de pionier in het toepassen van Action Learning. Dit moet groots gevierd worden. We doen dit graag samen met jou, dus blaas het met ons mee de wereld in.
  • Stap 1: Kies een locatie en blaas onze BSN ‘Ballon(nen) van Oranje’ op.
  • Stap 2: Maak op ludieke wijze een foto/filmpje met de ballon (met/zonder personen). Voeg er gerust een vleugje humor aan toe.
  • Stap 3: Mail je foto/filmpje onder vermelding van je naam en telefoonnummer naar info@bsn.eu.
  • Stap 4: Wij plaatsen jouw foto/filmpje op onze website en social media.
  • Stap 5: Deel jouw foto/filmpje met je familie/vrienden op social media en tag ons in je bericht.
  • Stap 6: Laat zoveel mogelijk mensen op jouw foto/ filmpje stemmen via https://bsn.nl/stem-op-je-favoriete-foto/

Belangrijk om te weten:
Deze actie is voor iedereen, overal ter wereld mag je een foto/filmpje met de ballon maken. We verloten één iPad en daarnaast 5 managementboeken naar keuze. De actie loopt van 1 januari 2018 t/m 22 september 2018. De winnaar wordt op 1 oktober 2018 bekendgemaakt. Het opgegeven e-mailadres van deelnemers wordt alleen gebruikt om de aanmelding van de foto te bevestigen. Ook kan BSN daarmee, in geval van een prijs, de deelnemer op de hoogte stellen en nadere informatie vragen voor een vermelding op onze website en social media. BSN houdt zich het recht voor om ongepaste foto’s/filmpjes te weigeren/verwijderen.

Share This