Selecteer een pagina

Integraal Organiseren (VOL)

Herman van Kampen en Judith Botman

 | 27 november 2019 van 16.00 tot 19.30 uur

COMPLEXITEIT VAN ORGANISATIES OVERZIEN EN HANTEERBAAR MAKEN

Als MBA-student verrijk je jezelf in korte tijd met de fundamentele kennis die je helpt je impact als leider te vergroten. En ook al focus je daarbij steeds op een ander vakgebied – van operations management tot marketing, van finance tot strategie – de verschillende disciplines hangen nauw met elkaar samen en kennen een sterke onderlinge dynamiek. Hoe deze samenhang precies werkt, wordt inzichtelijk met Coherence.

Coherence biedt een universele ordening waarmee organisaties integraal in beeld kunnen worden gebracht. Het geeft op natuurlijke wijze inzicht in de samenhang tussen alle aspecten van de organisatie: tussen de hoge doelen en concrete waardecreatie voor klanten, tussen mens en business en tussen de sturende krachten en dragende vermogens van de organisatie. Daarmee biedt Coherence een krachtig framework, waarmee je leiderschaps- en organisatievraagstukken uit de dagelijkse praktijk op een hoger niveau kunt begrijpen en hanteren.

In de sessie neemt Herman van Kampen je op bevlogen wijze mee op een reis langs de vele invalshoeken die Coherence kent:

  •  Waarom een integraal perspectief essentieel is voor duurzaam en menswaardig organiseren
  •  Welke universele wetten van kracht zijn in organisaties en hoe je deze kunt herkennen en benutten
  •  Hoe je steeds vanuit dezelfde ordening kunt kijken naar organisaties, mensen, projecten etc.
  •  Hoe Coherence je helpt bij het identificeren van knelpunten en het vormgeven van effectieve ontwikkelprocessen

Kosten
Studenten en Tractus leden GRATIS
Alumni (geen lid van Tractus) en overige deelnemers betalen EUR 60,-
Elke deelnemer mag 1 gratis introducee meenemen

Locatie
Business School Nederland
Herenstraat 25
4116 BK Buren (Gld)

Deze thema avond van Business School Nederland wordt mede mogelijk gemaakt door:
House of Coherence logo

Herman van KampenHerman van Kampen MBA
Herman is 20 jaar werkzaam geweest in staf-, management- en directierollen in de voedingssector en in de gezondheidszorg. Daarna was hij onder meer consultant en Learning Coach bij Business School Nederland. Herman is grondlegger van het concept Coherence en co-founder van House of Coherence, een opleidingsinstituut en kennishuis voor toekomstverantwoordelijk leiderschap. Herman heeft in 2008 Cum Laude zijn MBA afgerond bij Business School Nederland.

 

Judith BotmanJudith Botman MBA
Judith is jarenlang verbonden geweest aan Business School Nederland. Als hoofd Marketing & Communicatie en opleidingsadviseur gaf zij vorm aan leer- en ontwikkeltrajecten van managers en professionals. Samen met Herman heeft Judith in 2012 House of Coherence opgericht. Hier werkt zij als organisatieontwikkelaar, docent en business coach. Judith heeft in 2011 haar MBA behaald bij BSN.

Na mijn MBA was ik al enige tijd op zoek naar een (zakelijk) model dat kon fungeren als een raamwerk en denkwijze voor het ordenen van gedachten over organisaties. Coherence bleek dit te bieden: een model dat niet alleen over organisaties gaat, maar waarin ook de mens en onze eigen leiderschapsopgaven een centrale rol spelen.

Al bij mijn eerste kennismaking schreef ik een legio aan ideeën en inzichten op, waarmee ik een aantal hardnekkige organisatievraagstukken kon oplossen. Inmiddels is Coherence een vaste waarde voor mijn werk binnen de organisatie en in mijn leven als geheel.

Peter Geijtenbeek MBA

Commercial director FOX IT

Share This