Selecteer een pagina

Op 6 maart jl. vond in Buren de tweede bijeenkomst van Tractus plaats. Ajan De Pauw Gerlings en Bas Poelmans van Falck Safety Services gaven een workshop Crisismanagement. Zij leerden ons dat het managen van een crisis hele andere vaardigheden van ons vraagt dan die we bij onze dagelijkse managementtaken gebruiken. En dat we ons wel degelijk kunnen voorbereiden op een crisis en de gevolgen daarvan.

Tractus workshop Crisis ManagementDe leerwijze van Falck Safety Services heeft overeenkomsten met die van Action Learning namelijk zorgen voor een goede inventarisatie van het probleem en vaardigheden leren door zelf te ervaren. Hiervoor hadden zij een crisis simulatiespel georganiseerd die voor de nodige eye-openers zorgde!

Na de warme maaltijd gingen we in groepen uiteen om onder begeleiding van Twan Paes en Arthur van Gemert Action Learning sessies te doen. Voor sommige alumni was de sessie gesneden koek terwijl anderen kennis maakten met deze werkwijze.

Plenair deelden we onze ervaringen en daarna was het natuurlijk tijd voor een borreltje. Al met al een geslaagde dag.

Het volgende event van Tractus vindt plaats op dinsdag 22 mei. 

Wil je ook lid worden van alumnivereniging Tractus? 
Meld je dan aan via www.tractusalumni.com. Of neem voor meer informatie contact op met Margot Malipaard via 06-44639733 of tractuaslumni@bsn.eu.

Meer informatie?
Voor meer informatie over de Masterclass Crisis Management neem contact op met Merel van der Ham via 0344-579044 of Sandra Blankenstein via 0344-579046 of mail naar info@bsn.eu.

BSN Update
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates van BSN? Volg ons dan op Facebook en/of Twitter en schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief die elke twee maanden verschijnt. Stuur hiervoor een email naar info@bsn.eu o.v.v. ‘aanmelden nieuwsbrief‘.
Share This