Selecteer een pagina

The NetworKing Academy 2017

Spreker(s)
Janneke Willems-Witteveen

Janneke Willems-Witteveen | Spreker
LinkedIn

Je netwerk is de méést belangrijke bron van mogelijkheden om iets te bereiken in het leven. Zeker in de huidige tijd. Aan de ene kant zijn targets steeds hoger en is er steeds minder tijd beschikbaar om deze te halen. Aan de andere kant zijn grenzen steeds vager en lijkt elke droom bereikbaar.

Janneke Willems-Witteveen (1971) studeerde Bedrijfscommunicatie aan de Radboud Universiteit Nijmegen en Sciences Economiques aan de Universiteit van Mons (B) en specialiseerde zich in Beïnvloeden en Overtuigen en Sociale Psychologie.

Sinds 2006 verzorgt zij trainingen in het bedrijfsleven op het gebied van Communicatie en Klantgerichtheid, waar zij deelnemers leert hoe je sneller kunt overtuigen en daardoor eerder je doelen kunt bereiken. Zij laat deelnemers ontdekken hoe zij door middel van hun eigen verbale en non-verbale communicatie succesvoller kunnen zijn wanneer zij hun producten of diensten aanbieden.

Daarnaast leert zij deelnemers hoe zij hun boodschap of propositie inhoudelijk goed over de bühne kunnen brengen (door middel van een goed verhaal of de juiste argumenten). Haar interactieve workshops verzorgt zij vooral in de zakelijke dienstverlening en in de retailbranche.

MEER WETEN?

Voor meer informatie over The NetworKing Academy neem contact met ons op

Share This