Selecteer een pagina

The NetworKing Academy 2017

Spreker(s)

Joseph Oubelkas | Spreker
LinkedIn

Je netwerk is de méést belangrijke bron van mogelijkheden om iets te bereiken in het leven. Zeker in de huidige tijd. Aan de ene kant zijn targets steeds hoger en is er steeds minder tijd beschikbaar om deze te halen. Aan de andere kant zijn grenzen steeds vager en lijkt elke droom bereikbaar.

Joseph Oubelkas, geboren en opgegroeid in het kleine dorpje Raamsdonkveer, in de provincie Brabant, is tot 2004 een succesvolle IT-ingenieur, wanneer zijn leven een bizarre wending krijgt.

Hij was op zakenreis naar Marokko, waar hij, zonder bewijsmateriaal of onderzoek, tot tien jaar gevangenisstraf werd veroordeeld voor een daad die hij niet had gepleegd. Joseph heeft een zwaar en onrechtvaardig leven in verschillende gevangenissen beleefd en heeft daar een aantal bijzondere vriendschappen aan overgehouden.

Dit verhaal deelt hij in zijn boek, “400 brieven van mijn moeder”. Sinds de publicatie van het boek in 2011 geeft Joseph lezingen en presentaties voor openbare instellingen, scholen, universiteiten en bedrijven in én buiten Nederland. Hiermee heeft hij tienduizenden mensen geïnspireerd en gemotiveerd. Na deze bestseller is zijn tweede boek, “Health, Love, Freedom”, in 2014 uitgegeven, waarin hij de strijd omschrijft in een vrije, maar sceptische wereld.

MEER WETEN?

Voor meer informatie over The NetworKing Academy neem contact met ons op

Share This