Selecteer een pagina

De 17e kunstroute B!zonder in onze Oranjestad Buren is van start. Onze business school zou dit jaar voor de derde keer meedoen als goede Buur om dit lokale initiatief te ondersteunen en om je te inspireren. Maar door het Coronavirus zijn fysieke bezichtigingen in ons pand en bij 8 andere locaties niet mogelijk. Dat zorgt nu voor een extra bijzondere kunstroute, namelijk virtueel!

ONLINE ROUTE

Vanaf 30 mei presenteren kunstenaars hun werk via Facebook en Instagram. Vanuit je huis of tuin bekijk je foto’s van kunstwerken, lees je verhalen en volg je vlogs van de kunstenaars.

 

OPEN ATELIER

Wil je na het bezoeken van de online route de kunst in het echt bekijken? Of in gesprek met de maker? Het is mogelijk om enkele ateliers in de Gemeente Buren te bezoeken met inachtneming van de Coronamaatregelen. De kunstenaar ontvangt en leidt je op gepaste afstand rond. Ben je hierin geïnteresseerd? Klik dan via de social media kanalen door naar de website van je favoriete kunstenaar en maak een afspraak voor een atelierbezoek.

 

Vragen over de online route stel je via secretaris@kunstrouteburen.nl of 06-18907953.

Meer informatie?
Voor meer informatie over onze MBA-opleidingen neem contact op met Anita Moolhuizen of Linda Hoksbergen via 0344-579050 of mail naar info@bsn.eu.

BSN Update
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates van BSN? Volg ons dan op Facebook en/of Twitter en schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief die elke twee maanden verschijnt. Stuur hiervoor een email naar info@bsn.eu o.v.v. ‘aanmelden nieuwsbrief‘.

Share This