Selecteer een pagina

Met trots lanceren wij onze Online Action Learning MBA. Deze 100% online versie van onze Action Learning MBA heeft een doorlooptijd van 24 maanden. Wekelijkse krijg je interactieve sessies en persoonlijk online onderwijs door ervaren zakelijke professionals. De literatuur en de lessen worden in het Engels verzorgd. Zeer geschikt wanneer je op zoek bent naar een MBA die je makkelijk kunt combineren met thuiswerken en wanneer je in de toekomst weer op zakenreis bent. We zijn hier in gesprek met Maartje Mikx, Marketing & Sales Manager.

Waarom een extra versie van onze Action Learning MBA?

“We spreken natuurlijk regelmatig studenten en potentiële studenten en een gedeelte van hen zijn zeer internationaal georiënteerd. Een Engelstalige MBA is dan heel passend, waarbij ook de Action Learning projecten in het Engels gedaan kunnen worden. We zien tevens dat voor een aantal van de kandidaten de fysieke bijeenkomsten in Buren een probleem vormen. Omdat ze bijvoorbeeld regelmatig op zakenreis zijn. Een 100% distance learning variant ontwikkelen van onze huidige MBA was een logische keuze.”

Distance learning, betekent dit alleen achter je laptop aan de zelfstudie?

“Nee, zeker niet Er is net zoveel contact met onze docenten en je medestudenten als in onze andere MBA’s. Je ontmoet ze nu alleen wekelijks online. Uiteraard bestudeer je daarnaast ook literatuur en voer je Action Learning projecten uit op je eigen werkplek (al dan niet online). Maar het persoonlijke contact met de docenten, coaches, studiebegeleiders en tussen de studenten onderling, dat is juist een zeer belangrijk onderdeel van het succes van onze opleidingen.”

Wat zijn de ervaringen tot nu met het online lesgeven?

“Door de Coronacrisis verzorgen we nu tijdelijk al onze lessen via Zoom. En dat gaat eigenlijk heel goed. Een aantal studenten geven wel aan dat ze het iets vermoeiender vinden. In de Online Action Learning MBA krijg je daarom per week een halve dag les.”

En de medestudenten, waar komen die vandaan?

“We verwachten een mix vanuit Afrika en Europa. Deelnemers uit alle landen zijn welkom, mits ze ongeveer uit dezelfde tijdzone komen. Het wordt een fraai internationaal gezelschap, met mooie mogelijkheden om van elkaar te leren en te netwerken.”

En stel dat je situatie verandert en je graag toch een ‘gewone’ MBA met klassikale lessen wilt volgen. Kan dat?

“Jazeker, iemands werkomgeving of privéomstandigheden kunnen veranderen. Het is altijd mogelijk om na de start van je opleiding nog te switchen.”

Voor meer informatie over de opleiding: https://www.bsn.eu/programme/mba/online-action-learning-mba/

Meer informatie?
Voor meer informatie over onze MBA-opleidingen neem contact op met Anita Moolhuizen of Linda Hoksbergen via 0344-579050 of mail naar info@bsn.eu.

BSN Update
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates van BSN? Volg ons dan op Facebook en/of Twitter en schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief die elke twee maanden verschijnt. Stuur hiervoor een email naar info@bsn.eu o.v.v. ‘aanmelden nieuwsbrief‘.

Share This