Selecteer een pagina

Op dinsdag 28 augustus 2018 is Walter van der Vlist succesvol afgestudeerd voor de Action Learning MBA bij Business School Nederland. Ten overstaan van familie, vrienden, collega’s en studiegenoten verdedigde hij tijdens de Viva Voce zijn dissertation. Als kers op de taart ontving hij zaterdag 22 september 2018 tijdens de officiële Graduation Ceremony in het Kurhaus te Scheveningen de felbegeerde MBA bul; feest! Hoe kijkt hij terug op deze bijzondere dag?

BSN Alumnus Walter van der Vlist MBAGedeelde prestatie, trots en vreugde
Graduation Day 2018 is voorbij. Verworden van een fantastische dag naar een prachtige herinnering. Want wat was het een mooie, kleurrijke dag. Letterlijk en figuurlijk. Met graduates uit alle hoeken van de wereld en een verscheidenheid aan culturen. Met een gedeelde prestatie, trots en vreugde.”

“Boeiend om te zien hoe elke cultuur op zijn eigen manier de diploma uitreiking vierde. Variërend van een ingetogen lach tot uitbundig gejuich, met een natuurlijke opbouw van ‘formeel naar feest’. Heerlijk.”

BSN Alumnus Walter van der Vlist MBA met zijn naastenHistorie en grandeur
“Na afloop van de diploma-uitreiking waren heden, verleden en toekomst samen zichtbaar tijdens het walking dinner. De historie en grandeur van de Kurzaal in het Kurhaus. Het moment van bewustzijn en viering van een prestatie van formaat. En de energie en ambitie waarmee graduates en Business School Nederland aangaven de toekomst samen vorm te willen geven.”

Lang leve samenwerking en synergie!
“Nu tijd om onze investering te gelde te maken met allerlei vernieuwende en verbeterende initiatieven. Om kansen te grijpen. Met ieder zijn eigen ambitie en invulling. Maar hopelijk lang met elkaar verbonden in het globale netwerk van onze Business School. Want dit alles is te waardevol om los te laten. Dus lang leve langdurige samenwerking en synergie… met niet te vergeten, een flinke dosis plezier.”

Lees ook het interview dat wij voorafgaand aan de Graduation Ceremony met Walter hadden:
“Zoveel leuke en inspirerende mensen bijeen met een gedeelde prestatie en blijdschap, dat is garantie voor een onvergetelijke dag. Ik zie er naar uit!”

Terugblik op een bijzondere 20e Graduation Ceremony

Meer informatie?
Voor meer informatie over onze MBA opleidingen neem contact op met Merel van der Ham of Sandra Blankenstein via 0344-579044/46 of mail naar info@bsn.eu.

BSN Update
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates van BSN? Volg ons dan op Facebook en/of LinkedIn en schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief die elke twee maanden verschijnt. Stuur hiervoor een email naar info@bsn.eu o.v.v. ‘aanmelden nieuwsbrief‘.

Share This