Selecteer een pagina

Business School Nederland bestaat 30 jaar! Ter gelegenheid van onze verjaardag hebben we onder het mom van ‘plant hier je vlag’ de ballonnenactie ‘plant hier je ballon’ in het leven geroepen. Het idee was om onze jubileumballon de hele wereld over te laten gaan, of de ballon op de meest unieke plaatsen van Nederland te laten verschijnen. ‘Blow me up and make a picture’!

De winnaars van de ballonnenactie: Lis en Lia Dekker en Isaac Fasetire

Natuurlijk konden we dit niet alleen, daarom hebben we iedereen die op de één of andere manier aan onze Business School verbonden is gevraagd om aan deze actie mee te doen. De enige vereiste: laat je creativiteit vooral de vrije loop! Inzendingen werden gedeeld op social media en onze site, waar vervolgens door het publiek op gestemd werd. En gestemd werd er!

Trip down memory lane…

In 9 maanden de wereld rond
Vol enthousiasme maakten onze internationale studenten diverse foto’s met een ballon in Buren. Maar ook door het land heen zijn mooie plaatjes geschoten. Zo koos Hessiëlle van Dam MBA voor ’30 jaar stroomopwaarts met BSN’ en liet hiervoor de ballon in een rivier los. Grensoverschrijdende landen waar onze ‘oranje parel’ verscheen zijn: Argentinië, Kroatië, Suriname, Spanje, China, Duitsland, Finland, IJsland, Schotland en Sri Lanka. En zo reisde de jubileumballon in 9 maanden de wereld rond.

Ambitie
Niet alleen landen of landschappen vormden het decor van deze fotowedstrijd. Zo zocht Martijn van Brakel het ‘hogerop’, was Adri Fijneman MBA op zoek naar een ‘afleidinggevende m/v’, luidde Jerry Manduapessy MBA 2019 in met een ‘Happy New Year – Ready for the next level: the DBA!’ en Lis zet haar tanden over 30 jaar in een MBA (zij komt er wel ;)).

En de winnaar is…
22 september… de stemmen zijn geteld… en de winnaar is… Lis! Zij werd verblijd met een gepersonaliseerde iPad. Een eervolle tweede plaats is voor Isaac Fasetire. Hij kreeg het boek ‘Make Disruption Work, a CEO handbook for digital transformation’ cadeau. Gefeliciteerd!

De winnende foto's: links Lis en Lia Dekker en rechts Isaac Fasetire

Reis van je leven
Nog een eervolle vermelding komt wat ons betreft toe aan het filmpje dat Jos Grob MBA met onze ballon heeft gemaakt. Hij opende zijn film met de woorden ‘Een MBA? Reis van je leven’ en bracht woord en beeld op ludieke wijze samen. We zouden hem tekort doen door te beschrijven wat deze reis volgens hem inhoudt; ervaar het zelf: https://youtu.be/lHOcyEwTrds

Tot slot bedanken we alle deelnemers voor hun creatieve bijdragen. En voor wie het gemist heeft zetten we alle foto’s nog één keer op een rij:

Foto's actie 'Blow me up and make a picture'

Meer informatie?
Voor meer informatie over onze MBA opleidingen neem contact op met Merel van der Ham of Sandra Blankenstein via 0344-579044/46 of mail naar info@bsn.eu.

BSN Update
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates van BSN? Volg ons dan op Facebook en/of LinkedIn en schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief die elke twee maanden verschijnt. Stuur hiervoor een email naar info@bsn.eu o.v.v. ‘aanmelden nieuwsbrief‘.

Share This