Selecteer een pagina

Majors

Hoe je van je MBA masterclass een major kan maken

Business School Nederland biedt jou de mogelijkheid om met jouw Action Learning MBA of Action Learning Executive MBA een masterclass als major (specialisatie) aan jouw diploma toe te voegen. Om een major te voltooien, schrijf je een persoonlijk effectiviteitspaper waarmee je jouw kennis toepast en een onderbouwde eigen visie geeft over een onderwerp op het specifieke vakgebied van de masterclass. Ook dien je in jouw dissertation ruim aandacht aan het onderwerp te geven, bijvoorbeeld ter grootte van een hoofdstuk. Wanneer je ervoor kiest om je masterclass als major toe te voegen, neemt het gewicht van je diploma met 2,5 ECTS toe (totaal 67,5 ECTS).

Masterclass Strategie, Macht en Leiderschap​​

Macht zien we als een functioneel doel in organisaties. Welk doel dient het? Welke politieke vaardigheden wil en kan jij ontwikkelen om jouw invloed te verhogen? En welke wellicht ook niet om bij jouw eigen leiderschapsrol te blijven? Hoe past dat binnen de strategie van de organisatie en wat is daarin jouw eigen strategie?
Lees verder

Masterclass Leiderschap van Verandering

Leer veranderen vanuit de geleefde werkelijkheid en voer veranderingen effectief door in je organisatie. Uit onderzoek is bekend dat 70% van de geplande veranderingen in organisaties mislukt.
Lees verder

Masterclass Managen van een Crisis

Tijdens een crisis beseffen de Management Teams dat zij beperkt getraind en voorbereid zijn op een crisis. Dit is een chaotische situatie die iedereen wil voorkomen. Echter het managen van een crisis is iets totaal anders dan het managen van de dagelijkse werkzaamheden.
Lees verder

Masterclass in Water Management

This programme focuses on the provision and management of safe drinking water, as well as water management strategies to supply water to sustain food crops
Read more

Masterclass in Food Security

This Masterclass investigates the current food ecosystem and the supply and demand challenges of food industries
Read more

Als deze centrale vroegtijdig zou moeten sluiten zou dat mijn organisatie minimaal 50.000 euro per week gekost hebben – een enorme kostenpost bleef door mijn ALP bespaard.

Remco Rutgers MBA

BSN Alumnus Fast Track MBA, LinkedIn-profiel

Share This