Selecteer een pagina

Marcel van der Ham, dean van Business School Nederland nam van 15 tot en met 17 november 2018 deel aan de ACBSP Region 8 Conference in Parijs. De van oorsprong Amerikaanse ACBSP is de grootste accreditatiecouncil ter wereld met ruim 1000 aangesloten Universiteiten en Business Schools.

De MBA’s en naar wij hopen binnenkort ook de DBA’s van onze Business School zijn geaccrediteerd door ACBSP. Webster University, ISM in Parijs, de Lagos Business School en Maastricht School of Management zijn voorbeelden van andere Business Schools met dezelfde ACBSP accreditatie.

Naast het accrediteren organiseert en stimuleert ACBSP kennisdeling tussen haar leden. Daar zijn de conferenties voor die 2 x per jaar worden georganiseerd. Dit jaar staat in de conferenties centraal: “The Art of Developing Entrepreneurial Leaders”. Een tweetal DBA/PhD studenten deelden in Parijs hun eerste onderzoeksresultaten over dit onderwerp. Verder waren er lezingen over (social) Entrepreneurial Leadership, Emotionele persoonlijke- en team Intelligentie, the ART of stARTups en het gebruik van simulatiegames om Entrepreneurial leaders te ontwikkelen. De deelnemers van verschillende Business Schools kwamen uit landen als Kenia, Nigeria, Kazachstan, Frankrijk, Amerika, Tsjechie en Zwitserland. Een zeer interessante mix om te netwerken en om over de verschillen en overeenkomsten van het aangeboden onderwijs te sparren.

De conferentie werd gesponsord door ISM en gehouden in Maison de l’Ámérique Latine, met een uitstraling die het statige interieur van het Kasteel Heukelum (waar BSN 9 jaar gevestigd was) ruimschoots overtrof.

Meer informatie?
Voor meer informatie over onze MBA opleidingen neem contact op met Merel van der Ham of Sandra Blankenstein via 0344-579044/46 of mail naar info@bsn.eu.

BSN Update
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates van BSN? Volg ons dan op Facebook en/of LinkedIn en schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief die elke twee maanden verschijnt. Stuur hiervoor een email naar info@bsn.eu o.v.v. ‘aanmelden nieuwsbrief‘.

Share This