Selecteer een pagina

Op 5 juli 2018 is Marcel van der Ham, Dean van Business School Nederland door de leden van ATHEA tijdens de ledenvergadering in Parijs verkozen tot Vice-President van het ATHEA bestuur.

Marcel van der Ham, Dean Business School Nederland, verkozen tot Vice President ATHEADe Association for Transnational Higher Education Accreditation (ATHEA) is een recentelijk (2015) opgerichte accreditatie organisatie voor Hoger Onderwijs. Ze richt zich op het erkennen/ accrediteren van Hoger Onderwijs instituten in Europa en daarbuiten, volgens erkende Europese regels en voorschriften en met als doel opgenomen te worden in het European Quality Assurance Register (EQAR) for Higher Education.

ATHEA biedt een fantastisch alternatief voor landelijke accreditaties in Europa, waardoor erkenning van een Business School of Universiteit niet meer stopt bij het verlaten van de landsgrenzen.

“Het is een eer dat ik door de leden ben verkozen voor deze verantwoordelijke functie en echt mede vorm mag geven aan deze nieuwste ontwikkeling in het Europees Hoger Onderwijs, waardoor geheel in de traditie van Europa de grenzen niet meer gaan tellen” aldus Marcel van der Ham.

Onder de leden van ATHEA zijn universiteiten en Business Schools actief in Amerika, Zwitserland, Frankrijk, Spanje, Nederland en Tsjechië, Azië, Afrika en Zuid Amerika. De verwachting is dat binnenkort een aantal nieuwe leden zich zullen aanmelden, afkomstig uit Italië, Spanje en Cyprus.

Lees hier meer over onze accreditaties en erkenningen.

Meer informatie?
Voor meer informatie over onze MBA opleidingen neem contact op met Merel van der Ham of Sandra Blankenstein via 0344-579044/46 of mail naar info@bsn.eu.

BSN Update
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates van BSN? Volg ons dan op Facebook en/of LinkedIn en schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief die elke twee maanden verschijnt. Stuur hiervoor een email naar info@bsn.eu o.v.v. ‘aanmelden nieuwsbrief‘.

Share This