Selecteer een pagina

Onze Mini MBA is omgedoopt tot Programma Leiderschap met Impact. Deze naam zegt namelijk alles over deze korte managementopleiding van tien dagen waarin strategisch leiderschap en veranderingen doorvoeren in de digitale wereld de boventoon voeren.

Tijdens het Programma Leiderschap met Impact leer je in tien dagen (verdeeld over 5 maanden) hoe je strategisch kunt managen en veranderingen doorvoert in de digitale wereld. Je krijgt vakken als Innovatie Management, Human Resource Management, Strategisch Leiderschap en Financieel Management en leert Action Learning toe te passen. Ook scherp jij jouw management- en leiderschapsvaardigheden aan. Naast de vakken die je krijgt, koppel je de theorie aan je eigen praktijk. Je werkt tijdens het programma aan een leeropdracht die is toegespitst op het vakgebied Strategisch Management. Hierbij worden jouw opgedane kennis en vaardigheden getoetst aan de hand van vragen die je beantwoordt voor je eigen organisatie. Hiermee laat je zien dat je in staat bent een bijdrage te leveren aan het beleid van je organisatie of een deel daarvan.

Kortom een programma om je als een impactvol leider klaar te stomen voor de wereld van nú!

Nieuwsgierig?

Bekijk het Programma Leiderschap met Impact

Met deze nieuwe naam maken we nog duidelijker wat het doel is van deze managementopleiding. Het gaat hierbij over hoe jij als leider het verschil maakt in jouw organisatie; leiderschap met impact.

Marcel van der Ham

Dean Business School Nederland

Meer informatie?
Voor meer informatie over onze MBA-opleidingen neem contact op met Anita Moolhuizen of Linda Hoksbergen via 0344-579050 of mail naar info@bsn.eu.

BSN Update
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates van BSN? Volg ons dan op Facebook en/of LinkedIn en schrijf je in voor onze periodieke gratis digitale nieuwsbrief

Share This