Selecteer een pagina

In navolging van successen uit het verleden, kan Business School Nederland wederom een eervolle onderscheiding aan die reeks toevoegen: het internationaal gerenommeerde CEO Magazine heeft de International Action Learning MBA van Business School Nederland in alle categorieën een hoge score toegekend. Deze hoge score leidde tot een Tier One erkenning voor onze Action Learning MBA.

logo-CEO-Magazine-MBA-rankingDe score die CEO Magazine Global MBA Rankings aan de verschillende MBA-aanbieders toekende is gebaseerd op alle aspecten van een MBA: de leeromgeving, grootte van klassen, kosten voor de opleiding, onderwijsmethoden, internationale diversiteit, man-vrouw verdeling, etcetera. De doelstelling van het onderzoek is helder: business schools onderscheiden die blijk geven van uitzonderlijke kwaliteit en een hoge Return on Investment.

“We zijn ontzettend trots op dit resultaat,” zegt Juanita Bouwer (MBA), hoofd van de Engelstalige programma’s van BSN. “Niet in het minst omdat we de onderscheiding delen met andere prestigieuze Europese business schools, zoals IESE Business School, ESADE en Brunel Business School. Business School Nederland zet zich onverminderd in om studenten wereldwijd Master en Doctorate- programma’s aan te bieden, altijd gekenmerkt door exceptionele kwaliteit en een hoge ROI. Met deze Tier One-erkenning voor ons ‘flagship’ Action Learning MBA-programma, voegen we wederom een eervolle vermelding toe aan onze lange lijst awards,” aldus een trotse Bouwer.

Zo behaalde Business School Nederland in 2014 drievoudige accreditatie, en is de onderwijsinstelling al meer dan twintig jaar in bezit van het CEDEO-keurmerk, als blijk van uitstekende klanttevredenheid.

Ook richtte Business School Nederland in januari 2016 met zes andere universiteiten een nieuw accreditatie-orgaan op: the Association for Transnational Higher Education Accreditation (ATHEA). Deze accreditatie is van grote waarde voor het hoger onderwijs, niet alleen in Europa, maar in de hele wereld. ATHEA is een niet-commerciële accreditatie-organisatie wiens leden ernaar streven om door middel van instituut-accreditatie de kwaliteit van het hoger onderwijs te verbeteren en verzekeren.

Meer informatie?
Voor meer informatie over onze MBA-programma’s neem contact op met Dory Cammelbeeck of Sandra Blankenstein via 0344-579052/46 of mail naar info@bsn.eu.
BSN Update
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates van BSN? Volg ons dan op Facebook en/of Twitter en schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief die elke twee maanden verschijnt. Stuur hiervoor een email naar info@bsn.eu o.v.v. ‘aanmelden nieuwsbrief‘.
Share This