Selecteer een pagina

Met trots mogen wij vertellen dat onze BSN President, Annette Nijs, de nieuwe voorzitter is in de Raad van Bestuur van Association for Transnational Higher Education Accreditation (ATHEA).bsn-athea-voorzitterschap-accreditatie-organisatie

Accreditatie organisatie

Zij is hiervoor afgelopen week benoemd tijdens de jaarlijkse Algemene Vergadering van ATHEA. Dit is een accreditatie organisatie voor Hoger Onderwijs die is opgericht in 2015 en geregistreerd is in Wenen. De organisatie richt zich op het erkennen/ accrediteren van business schools en universiteiten in Europa en daarbuiten, volgens erkende Europese regels en voorschriften en met als doel opgenomen te worden in het European Quality Assurance Register (EQAR) for Higher Education.

Raad van Bestuur
ATHEA wordt bestuurd door een Raad van Bestuur die door de leden wordt gekozen. De dagelijkse leiding van de vereniging is in handen van de uitvoerend directeur. De Raad van Bestuur leidt de organisatie in overeenstemming met de statuten van de vereniging. Dit bestuur heeft de volledige bevoegdheid om de zaken en aangelegenheden van ATHEA uit te voeren, te beheren en te leiden in overeenstemming met de statuten.

Lees hier meer over onze accreditaties en erkenningen.

BSN Update
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates van BSN? Volg ons dan op Facebook en/of LinkedIn en schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief.
Share This