Selecteer een pagina

Opleidingen

Action Learning vormt de basis voor alle opleidingen van Business School Nederland (BSN). Denk hierbij aan workshops, masterclasses, themabijeenkomsten, MBA-opleidingen en doctorate programma’s. Met deze aanpak staan wij garant voor een hoge mate van praktische toepasbaarheid van de aangeboden theorie en het leren vanuit praktijkvraagstukken; je werkt aan echte projecten binnen jouw eigen organisatie.

MBA-opleidingen

De competenties van de deelnemers zodanig te verbeteren dat ze op strategische posities in profit en non-profit bedrijven op excellente wijze acteren.
Lees meer

Executive MBA

Onze Action Learning Executive MBA is de Executive variant op de Nederlandstalige Action Learning MBA. Deze MBA-opleiding is speciaal bedoeld voor de doorgewinterde manager met ruime managementervaring. Je verbetert jouw inzicht in strategisch leiderschap en brengt jouw organisatie in beweging.
Lees meer

DBA

Business School Lausanne (BSL) and Business School Netherlands (BSN) are proud to announce their strategic partnership to jointly develop the next generation of business leaders who will be known for their global view and spirit of innovation and entrepreneurship. This new partnership named: The Global Doctoral Alliance, launches with the Global Executive DBA program, which starts in 2020 and will expand to other programs and activities in 2021.
Read more

Korte opleidingen

Verbeteren van managementkennis en -vaardigheden, permanente educatie of het opdoen van volledig nieuwe kennis.
Lees meer

Masterclasses

De masterclasses van Business School Nederland zijn gericht op managers die hun competenties willen aanscherpen. Stuk voor stuk korte opleidingen die ingaan op zeer actuele thema’s. Gespecialiseerde sprekers delen hun visie op hedendaagse en toekomstige ontwikkelingen en nodigen uit om actief mee te denken en te doen.
Lees meer

Incompany

Het in nauwe samenspraak realiseren van een opleidingstraject dat volledig aansluit op jouw visie over management development.
Lees meer

Individuele Coaching

Studeren bij Business School Nederland (BSN) heeft een grote impact op je leven. De MBA-opleiding is een sterk praktijkgerichte studie die veel tijd vraagt voor bijvoorbeeld de uitvoering van verschillende Action Learning Projecten. BSN biedt je hulp om dit goed te managen aan de hand van individuele coaching dat zorgt voor leiderschap met impact.
Lees meer

Linda Hoksbergen en Anita Moolhuizen studieadviseurs MBA-opleidingen

Linda Hoksbergen & Anita Moolhuizen
Programmavoorlichting
E-mail: studieadvies@bsn.eu
Tel: 0344-579050

Share This