Selecteer een pagina

Individuele Coaching - Leiderschap met impact

Studeren bij Business School Nederland (BSN) heeft een grote impact op je leven. De MBA-opleiding is een sterk praktijkgerichte studie die veel tijd vraagt voor bijvoorbeeld de uitvoering van verschillende Action Learning Projecten. Daarnaast heb je een drukke baan, wellicht een gezinsleven, familie en een sociaal netwerk. Een lastige combinatie die een appèl doet op jou als leider en mens. Herkenbaar? BSN biedt je hulp om dit goed te managen aan de hand van individuele coaching dat zorgt voor leiderschap met impact.

Jouw individuele coach voor leiderschap met impact

Naast de groepscoaching tijdens de tweede fase van de MBA-opleiding en de individuele begeleiding tijdens het afstuderen, biedt BSN de studenten aanvullende individuele coaching aan. Dit doen we in partnership met Connected Action Learning. Senior Action Learning coaches Guus Goris en Hans van Buijten helpen studenten individueel te coachen dat zorgt voor leiderschap met impact.

Hoe ziet het leiderschapstraject met individuele coaching er concreet uit?
Met je coach stem je af hoe je jouw leiderschapstraject tijdens je MBA-opleiding wilt vormgeven. Je kunt kiezen voor de volgende elementen met bijbehorende investering:

 • Coachingssessies: De kosten voor vijf online individuele coachingssessies van anderhalf tot twee uur bedragen € 900,- vrij van BTW. Voor het optimale resultaat adviseren we minimaal 10 coachingssessies af te nemen.
 • BrainCompass assessment: Het is een optie om jouw leiderschapstraject / MBA-opleiding te starten met een uitgebreid assessment. De kosten voor het assessment, inclusief 3 coachingssessies om de resultaten te interpreteren en het kompas voor de studie/leiderschapstraject vast te stellen bedragen € 1.260,- vrij van BTW.
 • Observatie en reflectie bij een Action Learning sessie: Wanneer jij in jouw eigen organisatie een Action Learning sessie organiseert, is dit een uitgelezen kans voor jou en jouw coach om jouw gedrag als leider en teamlid te observeren en hierop te reflecteren. Kosten voor het bijwonen van een Action Learning sessie in jouw organisatie bedragen € 720,- vrij van BTW (inclusief reiskosten).

Met deze elementen kun je verschillende Individuele Coaching Pakketten samenstellen.
Bijvoorbeeld:

Individueel Coach Pakket 1

 • 3 x 5 coachingssessies
 • 2 x observeren bij Action Learning sessies

Kosten: € 4.000,- vrij van BTW

Individueel Coach Pakket 2

 • 1 x BrainCompass assessment + 3 sessies
 • 2 x 5 coachingssessies
 • 2 x observeren bij Action Learning sessies

Kosten: € 4.600,- vrij van BTW

Welke leiderschapscoach kies jij?

Guus Goris en Hans van Buijten hebben allebei hun kwaliteiten en vertellen graag waarin zij jou kunnen coachen en wanneer je voor hen moet kiezen.

Waarom kiezen voor leiderschapscoach Hans?

 • Wanneer je écht wilt weten wat er zich impliciet binnen in jou afspeelt;
 • Wanneer je vanuit kritisch zelfbewustzijn stappen wilt zetten in jouw persoonlijke ontwikkeling;
 • Wanneer je sterk gemotiveerd bent om jouw persoonlijk leerproces ‘aan te gaan’;
 • Wanneer je wilt groeien samen met iemand die je een psychologisch veilige ruimte biedt en die ook zijn authentieke en buitenzintuiglijke waarneming inzet;
 • Wanneer je een sparring partner zoekt die zelf decennia lang management- en directiefuncties heeft vervuld.

Dan krijg je een ervaren leiderschapscoach naast je. Iemand die jouw pad gedurende het traject – vanuit oprechte interesse en met volledige aandacht – naast het zijne legt. Hij maakt met permissie gebruik van zijn intuïtieve kwaliteiten en heldere waarneming. Hij bevraagt je over hetgeen hij waarneemt met als doel jouw bewustzijn over jezelf te vergroten. Vanuit compassie en respect.

Een grote kwaliteit van Hans is zijn betrouwbaarheid en integriteit. Je bent in het contact met hem op je gemak en wordt uitgenodigd jezelf te laten zien met al jouw kwaliteiten en talenten, maar ook jouw thema’s en uitdagingen. Met Hans ga je jezelf op een diepe- en systemische laag leren kennen. Je bent van harte welkom!

Hans van BuijtenProfessionele achtergrond Hans

De afgelopen veertig jaar heeft Hans zijn ervaring opgebouwd in verschillende organisaties in Nederland, België, Luxemburg en Zwitserland. Hij heeft gewerkt in kleine (familie)bedrijven, middelgrote- en grote (beursgenoteerde) organisaties. Hans heeft zesentwintig jaar in de financiële sector gewerkt, waarvan de laatste tien jaar in een commerciële directiefunctie. Daardoor kent hij de uitdagingen van de (nieuwe) leiders van deze tijd goed.

Hans vervult als zelfstandig ondernemer sinds 2011 verschillende interim managementopdrachten en houdt zich bezig met leiderschapsontwikkeling en business development. Hij begeleidt daarbij zowel leiders individueel als teams. Sinds 2012 is hij actief als Action Learning Coach bij BSN. Sinds 2018 is hij docent voor de Action Learning Fundamentals training en de Qualified Action Learning Coach opleiding.

Opleidingen Hans

Hans heeft in 2000 bij Business School Nederland (BSN) de Executive MBA succesvol afgerond. De dynamieken die zich aandienden tijdens het uitvoeren van zijn BSN-afstudeerproject leidden tot een urgentie zich te ontwikkelen op het gebied van communicatie en leiderschap. Hans maakte van 2009 tot zijn vertrek in 2011 onderdeel uit van het bestuur van het ABN AMRO Coaches Netwerk.

Hans rondde succesvol een driejarige opleiding Professionele Communicatie af, gevolgd door een opleiding Professionele Begeleiding, een Trainersopleiding en een opleiding Systeemdynamiek in Organisaties. Sinds 2012 maakt Hans onderdeel uit van een supervisiegroep waar zeer ervaren leiderschap coaches en begeleiders in systemisch werk onderdeel van uitmaken. Daarnaast ziet Hans het leven zelf als belangrijkste leerschool.

Waarom kiezen voor leiderschapscoach Guus?

 • Wanneer je wilt weten waardoor jouw primaire reacties worden aangestuurd en op welke manier jouw gedragspatronen worden bepaald door jouw kernovertuigingen;
 • Wanneer je het lef hebt om de confrontatie met jezelf aan te gaan en gemotiveerd bent om de stap naar groei te zetten;
 • Wanneer je een sparringpartner zoekt die oprecht in jou is geïnteresseerd en vanuit die positie de meest indringende vragen stelt die jou helpen een stap verder te komen;
 • Wanneer je wilt groeien, samen met iemand die je een psychologisch veilige ruimte biedt en ook zijn scherpe auditieve waarneming inzet;
 • Wanneer je het prettig vindt als die sparringpartner jouw taal ook spreekt na zijn jarenlange ervaring in het vervullen van management- en directiefuncties.

Action Learning Great Question Guus Goris BSN MBAProfessionele achtergrond

De eerste twintig jaar van de carrière van Guus speelde zich af in de IT-sector. Na enkele jaren technisch-ondersteunende functies te hebben vervuld heeft Guus de overstap gemaakt naar verschillende commerciële rollen. Hij heeft enkele jaren een eigen handelsonderneming gehad en daarna verschillende management- en directiefuncties bekleed bij kleinere beursgenoteerde IT-bedrijven.

Guus is sinds 2002 zelfstandig ondernemer en houdt zich bezig met leiderschapsontwikkeling en business development. Hij begeleidt daarbij zowel leiders individueel als teams. Sinds 2012 is hij actief als Action Learning Coach bij BSN. Sinds 2018 is hij docent voor de Action Learning trainingen van BSN en sinds 2019 ook verbonden als consultant bij BSN voor Action Learning projecten bij externe klanten van BSN.

Opleidingen Guus 

Na het succesvol afronden van de Action Learning MBA bij BSN in 1996 is Guus zich gaan verdiepen in coachend leiderschap. Dat traject startte hij met twee NLP-opleidingen (Neuro Linguistisch Programmeren), gevolgd door een vierjarige opleiding Transpersoonlijke Coaching en Counseling (TCC). TCC leidt tot een diepgaand inzicht in ons bewustzijn en ons vermogen tot transformatie. In de jaren daarna heeft Guus trainingen gevolgd rondom Cultuurverandering in Organisaties, (CTT-Richard Barett), DISC analyse (Thomassen International) en ook Mediation (Het Lime-Tree Instituut). Meer recent heeft Guus een vierjarige opleiding Extra Kommunikatieve Vaardigheden afgerond. Deze opleiding heeft de intuïtieve ontwikkeling van Guus verder versterkt.

Hoe gaat Guus te werk?

Hij traject start met een BrainCompass assessment. Daaruit volgt jouw ontwikkelplan dat jullie samen schrijven. Jouw kompas voor de ontwikkeling van de optimale versie van jezelf. Een BrainCompass assessment geeft je belangrijke inzichten in jezelf. Het maakt je bewust van jouw automatismen als leider. Bijvoorbeeld hoe je functioneert als je onder druk komt te staan. Jullie werken samen aan de ontwikkeling van jouw meest functionele gedrag en welke communicatiestijlen daarbij horen.

Gedurende het traject reflecteren jullie regelmatig op jouw BrainCompass profiel en jouw ontwikkeldoelen, zodat we inzicht krijgen in de stappen die je al hebt gezet en welke je nog gaat zetten.

Executive MBA

Heeft u vragen? Neem contact op met:
Linda Hoksbergen of Anita Moolhuizen
E-mail: info@bsn.eu
Tel: 0344-579050

Share This