Selecteer een pagina

Korte opleidingen

Volg één van onze korte opleidingen als voortraject op de MBA

Behalve MBA-opleidingen biedt Business School Nederland ook korte managementopleidingen en -trainingen om jouw managementvaardigheden te verbeteren en/of verdiepen. Volg het Programma Leiderschap met Impact waarmee je in 10 dagen een betere strategische gesprekspartner wordt, of de Leergang Management en Leiderschap, de eerste fase van onze MBA-opleidingen die je ook als losse managementopleiding kan volgen. Ben je op zoek naar een specialistische opleiding bijvoorbeeld op het gebied van management en leidinggeven? Dan hebben we passende masterclasses voor jou.

Direct rendement met onze korte opleidingen

Door het toepassen van de Action Learning methode leer je complexe en urgente vraagstukken op te lossen en veranderingen direct te implementeren binnen jouw eigen organisatie. Hiermee leveren zowel onze MBA- als korte opleidingen direct rendement op zowel voor jouw persoonlijke ontwikkeling als voor de groei van jouw organisatie. Kortom: een win-winsituatie.

De verschillende korte opleidingen uitgelicht

Leergang Management en Leidinggeven

Leergang Management en Leiderschap

De Leergang Management en Leiderschap biedt je de inzichten die je nodig hebt om succesvol te zijn als manager. Door de koppeling met je eigen praktijk krijg je inzicht in de koers van je organisatie en ga je kritischer kijken naar je eigen rol. Je leert hoe je het beste uit jezelf én jouw team haalt. Je krijgt handvatten voor het realiseren van veranderingen.

Mini MBA

Programma Leiderschap met Impact (voorheen Mini MBA)

Goede strategische mogelijkheden onderzoeken voor je organisatie en zo’n kans doorvoeren met maximale acceptatie van collega’s: je leert, bestudeert, voert een plan uit en leert daar weer van. In korte tijd toepasbare kennis opdoen en koppelen aan je eigen praktijk met direct resultaat? Dan is het Programma Leiderschap met Impact iets voor jou!

Programma Sustainable Leadership

Programma Sustainable Leadership

Hoe maak jij de transitie naar een duurzame organisatie en zorg je voor een positieve impact op de wereld? Je gaat ermee aan de slag in het Programma Sustainable Leadership. Het programma bestaat uit zes modules, twee dagen per module, in totaal twaalf dagen. Je kunt het in zijn geheel volgen, maar hebt ook de mogelijkheid de modules los te volgen. Deze modules zijn onderdeel van de complete Executive MBA in Sustainable Leadership.

Regionale Leergang Ondernemen met Impact

Regionale Leergang Ondernemen met Impact

Ben jij een ondernemer uit Rivierenland en wil jij een grotere positieve impact op jouw omgeving maken? Bijvoorbeeld op sociaal gebied of op circulair gebied? Maar weet je niet goed hoe je dit kunt aanpakken? Deze “hands on” leergang van acht bijeenkomsten helpt hierbij.

Action Learning Trainingen

Action Learning Fundamentals

Action Learning Fundamentals

De opleiding Action Learning Fundamentals behandelt de concepten en twee basisregels van Action Learning. Je krijgt uitleg over en inzicht in de resultaten die Action Learning oplevert. Verder ontwikkel en werk je aan cruciale vaardigheden (samenwerken, leiderschap en probleemoplossing). Je ervaart in groepssessies de kracht van deze vaardigheden en ervaart de methodiek van Action Learning; zowel als deelnemer aan een Action Learning sessie als in de hoedanigheid van coach.

Qualified Action Learning Coach

Qualified Action Learning Coach

De opleiding Qualified Action Learning Coach geeft je de unieke mogelijkheid om in drie dagen te kwalificeren om Action Learning teams te coachen; op de juiste wijze Action Learning programma’s te organiseren en tegelijkertijd je persoonlijke Action Learning-vaardigheden aan te scherpen. Dit programma is ook geschikt als management development traject.

MBA belevingssessie of informatiebijeenkomst bijwonen?

Spreken onze MBA-opleidingen jou aan, maar wil je ook ervaren of deze bij jouw ambitie en wensen aansluit? Meld je dan aan voor één van onze informatiebijeenkomsten, of bezoek een MBA Belevingssessie Action Learning en Strategie & Marketing . Tijdens deze bijeenkomsten ervaar je wat onze Action Learning-methode en manier van lesgeven in de praktijk betekent voor jou en jouw organisatie.

Geaccrediteerd door NVAO

Business School Nederland (BSN) is een erkende hoger onderwijsinstelling in Nederland. De Nederlandse accreditatieorganisatie NVAO heeft twee van onze MBA-opleidingen geaccrediteerd, namelijk de Action Learning Executive MBA (croho nummer 70054) en de Distance Learning MBA (croho nummer 70053). De Distance Learning MBA wordt in twee varianten aangeboden: de Action Learning MBA (Nederlandstalig),de International Action Learning MBA en Online Action Learning MBA (Engelstalig).

Share This