Selecteer een pagina

Korte opleidingen

Action Learning: Learn to act, act to learn

Regionale Leergang Ondernemen met Impact

Georganiseerd door Regionaal Werkbedrijf Rivierenland in samenwerking met de Business School Nederland en Rabobank West Betuwe

Ben jij ondernemer in de Regio Rivierenland en wil jij meer impact maken? Op bijvoorbeeld sociaal of circulair gebied? Volg dan deze leergang!

Na acht bijeenkomsten:

  • Heb jij inspiratie opgedaan bij ondernemers die je voorgingen.
  • Heb jij je (regionale) netwerk uitgebreid met ondernemers met dezelfde sociale en/of circulaire ambities.
  • Heb jij je plan van aanpak voor jouw initiatief verder uitgewerkt met behulp van diverse instrumenten (ontwerp, financieel, meetbaarheid, positionering) en ben je klaar om het uit te rollen binnen jouw onderneming.
  • Krijg jij de kans om jouw initiatief te pitchen voor een professionele jury en maak je kans op een inspirerende prijs: Een workshop op maat van STUDIO.WHY.

Deze leergang is bedoeld voor ondernemers uit de regio Rivierenland (Tiel, Zaltbommel, Maasdriel, West Maas en Waal, Neder Betuwe, Buren, Culemborg, West Betuwe).

De leergang zal op HBO-niveau worden verzorgd, maar er zijn geen specifieke vooropleidingseisen. Ben je werkzaam bij een ondernemer uit de regio Rivierenland, ook dan ben je van harte welkom. 

Heb je interesse in de leergang maar is jouw onderneming buiten de regio gevestigd? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden, info@bsn.eu.

Startdatum
Interesse in de leergang? Laat het ons weten en we houden je op de hoogte van de ontwikkelingen.

Aantal deelnemers:
12-16

Investering:
995,- euro (BTW-vrij) inclusief koffie/thee en broodjes.

Certificaat:
Wanneer je minimaal 7 bijeenkomsten aanwezig bent geweest krijg je een Certificaat van deelname.

Locatie:
De leergang wordt gehouden bij verschillende partners in onze regio.

De leergang “Ondernemen met Impact” is een initiatief van het Regionaal Werkbedrijf Platform Onderwijs Arbeidsmarkt (RWPOA) in samenwerking met Rabobank West Betuwe en Business School Nederland.

RW-POARWPOA
RWPOA is een netwerkorganisatie. Ze bestaat uit overheid, onderwijs, werkgevers- en werknemers organisaties uit Rivierenland. Zij zetten zich samen in om de uitvoering van de wet banenafspraak te versnellen.
Zodat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werk vinden bij werkgevers in onze regio. Ook werkt RWPOA aan het verbeteren van de aansluiting tussen onderwijs en arbeidsmarkt. Het boosten van nieuwe vormen van ondernemerschap, zoals sociaal en circulair ondernemen, vergroot de baankansen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarom besloot RWPOA tot het initiëren van de Regionale Leergang “Ondernemen met impact” voor ondernemers in de regio Rivierenland. Met de leergang krijgen ondernemers kennis én concrete tools in handen over sociaal en circulair ondernemen. Zodat zij hier in hun bedrijfsvoering mee aan de slag kunnen gaan.

RabobankWestBetuweRabobank West Betuwe
Rabobank West Betuwe ondersteunt het initiatief van RWPOA  om sociaal en circulair ondernemerschap te bevorderen. Dit is een belangrijke maatschappelijke ambitie van de bank. Rabobank kiest heel bewust voor samenwerking met diverse partijen om gezamenlijk regionaal een verschil te kunnen maken. De ledenraad van de bank is van mening dat het initiatief bijdraagt aan de nieuwe economische en sociaal-maatschappelijke actualiteit en maakte daarom een bijdrage beschikbaar uit het coöperatief stimuleringsfonds van de bank. Op die manier hoopt de bank deelname aan de leergang door ondernemers te stimuleren.

bsnBusiness School Nederland
Business School Nederland is sinds 2000 gevestigd in Buren en heeft daarmee een stevige link met de regio Rivierenland. De Business School is betrokken bij het initiatief om op deze wijze zoveel mogelijk ondernemers in de regio te ondersteunen bij hun sociale en circulaire ambities.

Share This