Selecteer een pagina

Masterclasses

Blijf bij met de Masterclasses van Business School Nederland

De masterclasses van Business School Nederland zijn gericht op managers die hun competenties willen aanscherpen. Stuk voor stuk korte cursussen die ingaan op zeer actuele thema’s. Gespecialiseerde sprekers delen hun visie op hedendaagse en toekomstige ontwikkelingen en nodigen uit om actief mee te denken en te doen.

Masterclass Strategie, Macht en Leiderschap​

Macht zien we als een functioneel doel in organisaties. Welk doel dient het? Welke politieke vaardigheden wil en kan jij ontwikkelen om jouw invloed te verhogen? En welke wellicht ook niet om bij jouw eigen leiderschapsrol te blijven? Hoe past dat binnen de strategie van de organisatie en wat is daarin jouw eigen strategie?
Lees verder

Masterclass Leiderschap van Verandering

Leer veranderen vanuit de geleefde werkelijkheid en voer veranderingen effectief door in je organisatie. Uit onderzoek is bekend dat 70% van de geplande veranderingen in organisaties mislukt.
Lees verder

Masterclass Managen van een Crisis

Hoe goed is jouw organisatie voorbereid op een crisis? In samenwerking met Falck Safety Services heeft BSN de Masterclass Crisis Management ontwikkeld. Door je goed voor te bereiden op ’ondenkbare’ situaties, zie je de kansen die een crisis ook kan bieden. Hoe vervelend een bedrijfscrisis ook mag zijn, je kunt er als organisatie sterker uit komen.
Lees verder

Masterclass in Water Management

This programme focuses in-depth on the provision and management of portable drinking water, and water management in order to supply and sustain food crops.
Read more

Masterclass in Food Security

This Masterclass investigates the current food ecosystem and the challenges it’s facing due to the changing supply and demand dynamics.
Read more

“Ik schat de waarde van mijn ALPen en dissertation voor mijn werkgever op een bedrag van tussen de 500K en 1000K.”

John de Vries MBA

BSN Alumnus Executive MBA, LinkedIn-profiel

Share This