Selecteer een pagina

MBA en Executive MBA-opleidingen

Welke MBA en Executive MBA-opleidingen biedt Business School Nederland?

Business School Nederland (BSN) biedt verschillende MBA en Executive MBA-opleidingen aan. Deze onderscheiden zich door de combinatie van praktijkgerichtheid en maatwerk coaching. Samen met professionals uit verschillende branches, ontwikkel jij jouw persoonlijke managementvaardigheden en leiderschapskwaliteiten.

Direct rendement met onze MBA en Executive MBA-opleidingen

Tijdens de MBA en Executive MBA-opleidingen van Business School Nederland, verdiep jij je in belangrijke managementaspecten. Denk hierbij aan Human Resource Management, Strategisch Management, Financieel Management, Marketing Management, Informatie Management, Operations Management en Internationaal Management.

Je verbreedt jouw kennis op strategisch niveau en past de opgedane kennis direct toe. Wij doen dit door het toepassen van de Action Learning-methode. Je leert complexe, urgente vraagstukken op te lossen en veranderingen direct te implementeren binnen jouw eigen organisatie. Hiermee levert de MBA-opleiding direct rendement op zowel voor jouw persoonlijke ontwikkeling als voor de groei van jouw organisatie. Kortom: een win-winsituatie.

De verschillende MBA-opleidingen uitgelicht

MBA-opleidingen | Executive MBA

Executive Action Learning MBA

Onze Executive Action Learning MBA is de Executive variant op de Nederlandstalige Action Learning MBA. Deze MBA-opleiding is speciaal bedoeld voor de doorgewinterde manager met ruime managementervaring. Je verbetert jouw inzicht in strategisch leiderschap en brengt jouw organisatie in beweging.

MBA-opleidingen - Action Learning MBA

Action Learning MBA

De Action Learning MBA is voor beginnende leidinggevenden, professionals en projectmanagers. Deze Nederlandstalige MBA-opleiding biedt jou de gelegenheid om met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding jouw marktwaarde in hoog tempo te vergroten.

MBA-opleidingen - Fast Track MBA's

Fast Track to Action Learning MBA-opleidingen (Nederlands)

Studenten die de post HBO bedrijfskunde van de Hogeschool Utrecht (HU), Inholland Academy en de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) hebben afgerond, of de post HBO bedrijfskunde in de zorg van de Bedrijfskunde Opleiding Utrecht (BKOU) hebben voltooid, komen in aanmerking voor vrijstellingen in het zogenaamde ‘Fast Track programma’. Dit zijn verkorte Action Learning MBA-trajecten, die aansluiten op de post HBO bedrijfskunde van deze hogescholen.

MBA-opleidingen | International Action Learning MBA

International Action Learning MBA (Engels)

De International Action Learning MBA is ideaal als ‘work-study-travel’ oplossing voor de drukke manager. Het is een blended learning programma, waarbij online lessen en klassikale bijeenkomsten in Nederland of Zuid-Afrika worden afgewisseld. Ben je veel onderweg? Bevind jij je in een internationaal speelveld? Dan is deze internationaal georiënteerde MBA-opleiding beslist iets voor jou.

MBA-opleidingen - Online Action Learning MBA

Online Action Learning MBA (Engels)

BSN’s Online Action Learning MBA gaat net als de andere MBA’s uit van het Action Learning principe. Het is speciaal ontwikkeld voor jou als werkend manager/professional en biedt je de flexibiliteit over waar je studeert. Of je nu thuis, op je werk of onderweg voor een zakenreis bent. Het programma is honderd procent online te volgen en is volledig Engelstalig.

MBA-opleidingen - Majors

Majors

Business School Nederland biedt jou de mogelijkheid om een specialistische Major aan jouw MBA-diploma toe te voegen. Het voltooien van een major garandeert dat je naast de generalistische MBA-opleiding een specialisatie hebt afgerond in een bepaald vakgebied of branche.

MBA belevingssessie of informatiebijeenkomst bijwonen?

Spreken onze MBA en Executive MBA-opleidingen jou aan, maar wil je ook ervaren of deze bij jouw ambitie en wensen aansluit? Meld je dan aan voor één van onze informatiebijeenkomsten, of bezoek een MBA Belevingssessie Action Learning en Strategie & Marketing . Tijdens deze bijeenkomsten ervaar je wat onze Action Learning leermethode en manier van lesgeven in de praktijk betekent voor jou en jouw organisatie.

Geaccrediteerd door NVAO

Business School Nederland (BSN) is een erkende hoger onderwijsinstelling in Nederland. De Nederlandse accreditatieorganisatie NVAO heeft twee van onze MBA-opleidingen geaccrediteerd, namelijk de Action Learning Executive MBA (croho nummer 70054) en de Distance Learning MBA (croho nummer 70053). De Distance Learning MBA wordt in twee varianten aangeboden: de Action Learning MBA (Nederlandstalig),de International Action Learning MBA en Online Action Learning MBA (Engelstalig).

Share This