Selecteer een pagina

Fast Track to Action Learning MBA-opleidingen

Fast Track to Action Learning MBA’s

Studenten die de post-hbo Bedrijfskunde van de Bedrijfskunde Opleiding Hogeschool Utrecht (BKOU), Hogeschool Utrecht (HU), Inholland Academy en de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) hebben afgerond, komen in aanmerking voor vrijstellingen in het zogenaamde ‘Fast Track programma’. Dit zijn ingekorte MBA’s die aansluiten op post-hbo bedrijfskunde opleidingen van deze drie Hogescholen”

Fast Track to Action Learning MBA Bedrijfskunde Opleiding Utrecht (BKOU)

Deze MBA is speciaal voor jou ontwikkeld wanneer je de post-hbo Bedrijfskunde of Bedrijfskunde in de Zorg van Bedrijfskunde Opleiding Utrecht (BKOU) hebt afgerond.
Lees verder

Fast Track to Action Learning MBA Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN)

Deze MBA is alleen toegankelijk voor afgestudeerden van de post-hbo Bedrijfskunde aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.
Lees verder

Fast Track to Action Learning MBA Hogeschool Utrecht (HU)

Deze MBA is alleen toegankelijk voor afgestudeerden van de post-hbo Bedrijfskunde aan de Hogeschool Utrecht.
Lees verder

Fast Track to Action Learning MBA Inholland Academy

Deze MBA is alleen toegankelijk voor afgestudeerden van de post-hbo Bedrijfskunde aan de Inholland Academy.
Lees verder

“Het meest waardevolle moment tijdens de MBA? Inzicht krijgen in en toepassen van strategische en operationele processen. Het mooiste moment was toch wel dat ik ‘with distinction’ ben afgestudeerd.”

Maaike Langendijk MBA

BSN Alumna Fast Track MBA, LinkedIn-profiel

Geaccrediteerd door NVAO

Business School Nederland (BSN) is een erkende hoger onderwijsinstelling in Nederland. De Nederlandse accreditatieorganisatie NVAO heeft twee van onze MBA-opleidingen geaccrediteerd, namelijk de Action Learning Executive MBA (croho nummer 70054) en de Distance Learning MBA (croho nummer 70053). De Distance Learning MBA wordt in twee varianten aangeboden: de Action Learning MBA (Nederlandstalig),de International Action Learning MBA en Online Action Learning MBA (Engelstalig).

Share This