Selecteer een pagina

Nederlands’ marktleider kiest voor op maat gemaakte opleiding van BSN

OptitradeSinds begin dit jaar biedt Business School Nederland een Mini-MBA aan: dé gelegenheid voor vakspecialisten om in een (zeer) korte tijd hun kennis te updaten, te groeien als ondernemer en zich bezig te houden met de actuele vraagstukken die het digitale tijdperk met zich meedragen.

Deze Mini-MBA is niet alleen bedoeld voor de individuele vakspecialist, maar ook voor volledige teams en organisaties. Daarvan gaat Optitrade – de Nederlandse retailservice organisatie voor zelfstandige opticiens en audiciens – de komende tijd de vruchten plukken. Vorige week tekenden ze een contract met BSN, waardoor hun deelnemers van de organisatie een speciaal op maat gemaakte Mini-MBA zullen kunnen volgen.

Jan Weber, Algemeen Directeur bij Optitrade en oud-student van BSN, is verheugd over de samenwerking. “We waren op zoek naar een opleiding die de zelfstandige opticien en audicien ondersteunt in haar verdere professionalisering. In de wetenschap dat er in onze sector een consumentenomzet van ruim 1,1 miljard euro omgaat, is het als marktleider belangrijk ondernemers te helpen een nóg betere ondernemer te worden dan zij al zijn. Deze mogelijkheid hebben we gevonden in het opleidingsprogramma dat BSN speciaal voor ons op maat gemaakt heeft.”

Meer informatie?
Voor meer informatie over onze MBA-programma’s neem contact op met Dory Cammelbeeck of Sandra Blankenstein via 0344-579052/46 of mail naar info@bsn.eu.

BSN Update
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates van BSN? Volg ons dan op Facebook en/of Twitter en schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief die elke twee maanden verschijnt. Stuur hiervoor een email naar info@bsn.eu o.v.v. ‘aanmelden nieuwsbrief‘.

Share This