Selecteer een pagina

Over BSN

Sinds 1988 actief in het verzorgen van MBA- en managementopleidingen

Business School Nederland (BSN) opereert sinds 1988 als internationale business school en zet de uitbreiding van haar aanbod van Action Learning programma’s in een groeiend aantal landen voort, om zo een wereldwijde Action Learning community van leidinggevenden, ondernemers en managers te creëren.

Wie zijn wij?

Wij zijn Business School Nederland, een door de Minister van Onderwijs erkende University of Applied Sciences, dat in 1988 in Nederland is opgericht. Met aanvankelijk alleen in Nederland een vestiging, is onze business school in de afgelopen 30 jaar uitgegroeid tot een opleider met wereldwijd maar liefst 12 partnervestigingen in landen zoals China, Zuid-Afrika, Tsjechië, Nigeria, Ghana, Egypte en Suriname.
Lees meer

Onze visie en missie

Professionals en organisaties in staat stellen om zichzelf en hun organisatie te ontwikkelen door middel van onze unieke Action Learning opleidingen.
Lees meer

Erkende kwaliteit

Business School Nederland telt maar liefst 8 topaccreditaties wereldwijd. Hiermee voldoen wij aan zowel de nationale als internationale normen die worden gesteld aan uitmuntendheid en innovatie. Een resultaat om trots op te zijn.
Lees meer

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Business School Nederland hecht veel belang aan gemeenschapszin, verantwoord ondernemen, ontwikkelingssamenwerking en duurzame ontwikkeling in ontwikkelingslanden en wil daarom graag bijdragen aan de ontwikkeling en het succes van managers en organisaties wereldwijd, met behulp van unieke Action Learning-opleidingen. En met meer.
Lees meer

BSN Team

BSN is niet alleen een opleidingsinstituut, maar ook een bedrijf. We hebben drie hoofdteams om onze wereldwijde activiteiten uit te voeren.
Lees meer

Samenwerkingen

Onze Business School wisselt wereldwijd kennis, ervaring, docenten, trainers en andere expertise uit met verschillende Hogescholen, Universiteiten, adviesbureaus en verenigingen.
Lees meer

Onze klanten

Bij Business School Nederland zijn we trots op onze klanten, trots op de succesvolle projecten. Groot én klein, individueel en organisatie.
Lees meer

Tarieven zaalhuur

Het is mogelijk om bij Business School Nederland zalen te huren voor het geven van studiebijeenkomsten, events of andere activiteiten.
Lees meer

Leslocaties

Leslocaties in 11 landen, gebruik van 5 talen en studenten met meer dan 60 nationaliteiten.
Lees meer

Vacatures

Business School Nederland is op zoek naar een Stagiair Digital Marketing. Word jij onze nieuwe collega?
Lees meer

Linda Hoksbergen en Anita Moolhuizen studieadviseurs MBA-opleidingen

Linda Hoksbergen & Anita Moolhuizen
Programmavoorlichting
E-mail: studieadvies@bsn.eu
Tel: 0344-579050

Share This