Selecteer een pagina

Erkende Kwaliteit

Het leveren van kwalitatief hoogwaardige Action Learning MBA en managementopleidingen

Business School Nederland (BSN) opereert sinds 1988 als internationale business school en zet de uitbreiding van haar aanbod van Action Learning programma’s in een groeiend aantal landen voort, om zo een wereldwijde Action Learning community van leidinggevenden, ondernemers en managers te creëren.

Business School Nederland levert kwalitatief hoogwaardige Action Learning MBA’s en managementopleidingen, die de internationale normen van excellentie en innovatie naleven en accreditaties hebben ontvangen van verschillende instellingen.

Accreditaties en Rankings

BSN is geaccrediteerd/erkend door acht Nederlandse en internationale organisaties.
In 2020 mag onze business school voor het 28e jaar op rij de CEDEO-erkenning achter haar naam schrijven.
Lees meer

Eindkwalificaties MBA opleidingen

De kwaliteit van Business School Nederland wordt mede bepaald door de learning outcomes (‘Eindkwalificaties MBA-opleidingen’) en het tastbaar maken van de beoordeling van onder andere de Action Learning Projecten en de Dissertation door experts in het door jou gekozen werkveld.
Lees meer

Examencommissie MBA

Business School Nederland is door de Minister van Onderwijs aangewezen als University of Applied Sciences en heeft net als andere universiteiten en hogescholen een examencommissie.
Lees meer

Gedragscodes

Wij zijn aangesloten bij de branchevereniging voor particulier onderwijs in Nederland – de NRTO – en houden ons strikt aan de gedragscodes van deze brancheorganisatie.
Lees meer

Raad van Advies

BSN wordt geadviseerd door haar eigen Raad van Advies voor de modernisering van opleidingsthema’s en de inhoud hiervan.
Lees meer

Factsheet MBA opleidingen

Het overzicht met de belangrijkste feiten over de MBA programma’s van Business School Nederland, zoals studenttevredenheid, slagingspercentages en gemiddelde studieresultaten.
Lees meer

Linda Hoksbergen en Anita Moolhuizen studieadviseurs MBA-opleidingen

Linda Hoksbergen & Anita Moolhuizen
Programmavoorlichting
E-mail: studieadvies@bsn.eu
Tel: 0344-579050

Share This