Selecteer een pagina

Erkende kwaliteit

Een deskundige werkveldcommissie

Raad van Advies

Voor de modernisering van opleidingsthema’s en inhoud hiervan wordt Business School Nederland geadviseerd door haar eigen Raad van Advies.

Dit is een Raad van vier tot vijf leden. De leden zijn MBA en/of DBA alumni en vertegenwoordigen profit en non-profit organisaties, MKB en multinationals.  Eén tot twee keer per jaar komt deze Raad bij elkaar om onze business school van advies te voorzien over wat management en managers in de toekomst moeten kennen, kunnen en wat hun attitude dient te zijn. De Raad brengt een niet bindend advies uit. Voor aanpassing van de opleidingen wordt ook advies gevraagd aan de docenten en wordt gebruik gemaakt van de feedback van studenten.

“Ik hoopte door de MBA ook de generatiekloof met mijn kinderen te verkleinen. Ik ben er best trots op dat dat gelukt is.” Elfi van der Valk – juist, van het Van der Valk-imperium – rondde haar Executive MBA bij Business School Nederland af met een 8,3 voor haar dissertation. Het begin van een geheel nieuw Van der Valk-concept voor Hotel Tiel, dat er volgens Elfi zonder haar MBA niet was gekomen. Bekijk het video-interview met Elfi…

Elfi van der Valk MBA

BSN Alumna Executive MBA, LinkedIn-profiel

Share This