Selecteer een pagina

Onze Missie en Visie

Waarom we doen wat we doen
Business School Nederland (BSN) opereert als Internationale business school sinds 1988 en zet haar uitbreiding van het aanbod van Action Learning programma’s in een groeiend aantal landen voort, om zo een wereldwijde Action Learning community van leidinggevenden, ondernemers en managers te creëren.

Onze Missie – als Business School/ University of Applied Sciences
Het is onze ambitie een belangrijke rol te spelen in de ontwikkeling en het succes van managers en organisaties, met behulp van unieke Action Learning-opleidingen. Opleidingen die antwoorden geven op de huidige en toekomstige managementvraagstukken.

Onze Visie – als Business School / University of applied Sciences
Het is onze visie om tot de beste business schools in de wereld te behoren, en daarmee onze studenten uit te dagen om de beste leiders en managers te worden. Daardoor dragen we bij aan hun persoonlijke ontwikkeling, de ontwikkeling van hun loopbaan en hun organisatie (die op haar beurt echt vertrouwen heeft in de capaciteit van de leider/manager)

Onze Missie – met onze MBA programma’s
Onze missie is het aanbieden van post-Master en post-HBO master/degree opleidingen voor trainees en ervaren managers met als doel hun kennis en vaardigheden te verbeteren. Daardoor zullen ze nu of in de nabije toekomst werkzaam zijn als verantwoordelijke en bekwame managers, directeuren of consultants op strategische positie in profit en non-profit organisaties.

“Ik schat dat mijn ALPen en dissertation van grote waarde geweest zijn voor mijn organisatie – omgerekend komt deze bijdrage neer op ongeveer 250.000 euro.”

Agnes Bolderman MBA

BSN Alumna Executive MBA, LinkedIn-profiel

Share This