Selecteer een pagina

The NetworKing Academy 2017

Spreker(s)

Pernille La Lau | Spreker
LinkedIn

Je netwerk is de méést belangrijke bron van mogelijkheden om iets te bereiken in het leven. Zeker in de huidige tijd. Aan de ene kant zijn targets steeds hoger en is er steeds minder tijd beschikbaar om deze te halen. Aan de andere kant zijn grenzen steeds vager en lijkt elke droom bereikbaar.

Pernille La Lau, is een Nederlandse tv-presentatrice, geboren in Amsterdam. Zij is meer dan 20 jaar actief in de mediawereld als presentatrice van entertainment, nieuws- en wetenschappelijke programma’s voor RTL4, SBS, TROS, Veronica en NTR, ze heeft zelf kunnen ervaren wie het voor elkaar krijgt zijn of haar publiek te bereiken en ook écht te beroeren.

Presenteren is een kunst waar geen vaste regels voor bestaan. Toch kun je het leren, zolang je maar de juiste handvatten krijgt aangereikt.

Zij begeleid meer dan 12 jaar mensen uit het bedrijfsleven; raden van bestuur, directieleden, sales management, ondernemers en presentatoren om op een betere (en leukere) manier te presteren en te presenteren.

Tijdens haar studie Internationaal Marketing Management heeft ze de tools geleerd om de sterke eigenschappen van een persoon te vertalen in een pure zuurstof voor de strategische ontwikkeling van het bedrijf. Door gebruik te maken van de individuele en persoonlijke talenten van een persoon ontwikkel zij samen met hem/haar een uniek “persoonlijk gouden kader” dat je meer houvast en vertrouwen geeft bij alles wat je doet.

Het resultaat; betere prestaties en een flinke dosis extra business happiness!

MEER WETEN?

Voor meer informatie over The NetworKing Academy neem contact met ons op
Share This