Selecteer een pagina

The NetworKing Academy 2017

Spreker(s)
Prof Dr Paul Iske

Prof Dr Paul Iske | Spreker
LinkedIn

Je netwerk is de méést belangrijke bron van mogelijkheden om iets te bereiken in het leven. Zeker in de huidige tijd. Aan de ene kant zijn targets steeds hoger en is er steeds minder tijd beschikbaar om deze te halen. Aan de andere kant zijn grenzen steeds vager en lijkt elke droom bereikbaar.

Prof. Dr. Paul Iske, is professor Open Innovation en Business Venturing bij Maastricht University School of Business and Economics, Specialisatie: Combinatoric Innovation (Innovatie door Combinatie).

Hij is lid van het Management Team van de Service Science Factory).

Daarnaast is hij Bestuurslid van het Network Social Innovation. Paul is Chief Dialogues Officer bij ABN AMRO Bank.

Hij is oprichter en directeur van het Dialogues House het Innovation Center van ABN AMRO en hij is directeur van de Dialogues Incubator, gericht op een open, radicale, sociale, service en duurzame innovatie in de financiële sector.

Paul richtte het ‘Institute of Brilliant Failures’ op, een web 2.0-benadering om het belang van experimenten en ondernemerschap te benadrukken en paradigma verschuivingen en baanbrekende innovatie te verwezenlijken.

Paul is werkzaam op free-lance basis als onafhankelijk adviseur; hij is board-room consultant over kwesties die verband houden met innovatie, creativiteit, kennismanagement en ondernemerschap.

Hij is een veelgevraagd spreker op internationale conferenties en bij workshops.

MEER WETEN?

Voor meer informatie over The NetworKing Academy neem contact met ons op

Share This