Selecteer een pagina

Het waren weer drie geslaagde dagen in Gorinchem en wat een mooie reacties kregen we tijdens én na afloop van deze beurs.

collage fenexpoOp deze beurs, met wel 200 standhouders, werd onze stand bezocht door docenten, studenten en alumni van Business School Nederland. We hebben met diverse standhouders en bezoekers gesproken. Dit alles leverde leuke, goede en open gesprekken op. We hadden het voorrecht om zowel op dinsdag én woensdag een seminar te geven. Met in totaal 60 deelnemers waren onze seminars de meest bezochte van de beurs.

Op dinsdag 10 april was Toni Sfirtsis onze gastpreker en sprak over: “Hoe blockchain organisaties gaat veranderen”.

Op woensdag 11 april was Peter de Roode onze gastspreker. Hij gaf “6 gratis tools om je organisatie te innoveren en te verbeteren en vertelde dat o.a. nieuwsgierigheid de motor is van verandering”.

Business School Nederland is al 30 jaar de grootste MBA aanbieder van Nederland. Het was ons dan ook een waar genoegen om ons tijdens dit feestelijke jubileumjaar te mogen vertegenwoordigen in de eigen regio.

We willen de organisatie, iedereen die deze FenExpo tot een succes hebben gemaakt en al onze bezoekers bedanken voor de positieve reacties en hun bijdrage aan deze mooie beursdagen.

Met een vriendelijke groet van het beursteam: Marcel van der Ham, Sandra Blankenstein, Merel van der Ham, John Zhang, Carola Franken, Arja de Bruin en Margot Malipaard.

Heb je onze seminars gemist of wil je deze nog eens terugkijken? Je kunt de sheets opvragen.

Meer informatie?
Voor meer informatie over onze MBA opleidingen neem contact op met Sandra Blankenstein via sblankenstein@bsn.eu / 0344-579046 of Merel van der Ham via merel@bsn.eu / 0344-579044.

BSN Update
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates van BSN? Volg ons dan op Facebook en/of Twitter en schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief die elke twee maanden verschijnt. Stuur hiervoor een email naar info@bsn.eu o.v.v. ‘aanmelden nieuwsbrief‘.

Share This