Selecteer een pagina

Na een aantal oriënterende gesprekken vond op woensdag 10 november 2021 een eerste bijeenkomst plaats waarin een aantal directeuren, bestuurders en een ondernemer uit de Zorgsector participeerden.

Na een korte kennismaking hebben we een aantal urgente- en organisatie-overschrijdende thema’s besproken en daar focus in aangebracht. De toegevoegde waarde van het Impact Center for Responsible Leadership van Business School Nederland zijn het toepassen van Action Learning en de bundeling van de omvangrijke kennis, ervaring en wijsheid. Hierdoor versterken de deelnemers elkaar om tot concrete en praktische oplossingen te komen voor de uitdagingen, zoals op de arbeidsmarkt.

Daarnaast leveren de bijeenkomsten ook een bijdrage aan de ontwikkeling van zowel het leiderschap van de participanten als de medewerkers in hun organisaties.

Guus Goris en Hans van Buijten begeleiden deze bijeenkomsten en voeren de regie. Het is de bedoeling dat dit Impact Center vijf keer per jaar bijeenkomt. We streven een groep van veertien gecommitteerde participanten na die voldoende invloed hebben hun organisatie om de gevonden oplossingen door te kunnen voeren.

Hartelijk dank Marjory Smiers, Sanne Oud-de Boer, Geert Jan van der Sangen, Remco Roos, Gerrit Jan Vos, Martijn Kers en Danny van Velsen voor jullie waardevolle ideeën en bijdrage!

We gaan een nieuwe bijeenkomst plannen en nodigen anderen uit zich hiervoor aan te melden met Hans van Buijten en/of Guus Goris.

Dank Annette Nijs voor jouw ideeën bij de oprichting van dit Impact Center!

Meer informatie?
Voor meer informatie over onze MBA-opleidingen neem contact op met Anita Moolhuizen of Linda Hoksbergen via 0344-579050 of mail naar info@bsn.eu.

BSN Update
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates van BSN? Volg ons dan op Facebook en/of Twitter en schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief die elke twee maanden verschijnt. Stuur hiervoor een email naar info@bsn.eu o.v.v. ‘aanmelden nieuwsbrief‘.

Share This