Selecteer een pagina

Er is een nieuw managementboek op de markt: “Strategisch Managen in Turbulente Tijden”, geschreven door onze topdocenten Roland Bushoff en Norbert Greveling. Dit boek beantwoordt de vraag hoe je een toekomstbestendige koers voor je organisatie bepaalt. 

Norbert Greveling en Roland Bushoff onthullen hun boek 'Strategisch Managen in Turbulente Tijden'Strategisch management heeft een nieuw paradigma nodig om leiders houvast te bieden bij het omgaan met strategische vraagstukken. Dat is wat dit boek verschaft. Niet om het vakgebied te vernieuwen, maar om leiders en hun adviseurs te ondersteunen bij het maken en doorvoeren van de juiste strategische keuzes voor hun organisatie.
Door te spreken over ‘strategisch managen’ in plaats van ‘strategisch management’, wordt benadrukt dat dit een activiteit is waar leiders vrijwel continu mee bezig moeten zijn en dat echt anders is dan operationeel managen. Strategisch managen vraagt om nieuwe competenties zoals holistisch kijken naar je organisatie. Daarnaast is het belangrijk de aantrekkelijkheid en gezondheid als vertrekpunt nemen als basis voor toekomstig succes. Ook is het van belang regie te voeren over veranderingsprocessen met verschillende horizons. Dit wordt geïllustreerd met diverse voorbeelden en praktische tools, waar je als leider direct mee aan de slag kunt gaan.

Kortom: “Strategisch Managen in Turbulente Tijden” is een geweldig goed en praktisch hulpmiddel voor managers, consultants en ondernemers. Dit boek wordt ook het nieuwe boek voor onze MBA core course Strategisch Management. Hiervoor is een speciale ‘Business School Nederland’ versie gedrukt.

Wil je een update van je kennis over strategisch managen?
Koop dan bij ons dit boek voor EUR 39,50 (verzendkosten zijn voor onze rekening). Het enige wat je hoeft te doen is je bestelling mailen naar info@bsn.eu

Lees de preview van het boek

 

Meer informatie?
Voor meer informatie over onze MBA opleidingen neem contact op met Anita Moolhuizen of Linda Hoksbergen via 0344-579050 of mail naar info@bsn.eu.

BSN Update
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates van BSN? Volg ons dan op Facebook en/of LinkedIn en schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief die elke twee maanden verschijnt. Stuur hiervoor een email naar info@bsn.eu o.v.v. ‘aanmelden nieuwsbrief‘.

Share This