Selecteer een pagina

We hebben gisteren met zijn allen op het nieuwe jaar geproost! Het was een mooi moment om bij te praten met huidige studenten, alumni, docenten en andere relaties.

Marcel van der Ham onze Dean heeft in zijn speech gereflecteerd op het afgelopen jaar. We hebben uiteraard ook naar het komende jaar gekeken met allerlei nieuwe ontwikkelingen:

Vervolgens was het woord aan Maartje Mikx onze Manager Marketing en Sales. Zij heeft het nieuwe platform ‘Action Learning Center’ gelanceerd. Met dit platform willen we de naamsbekendheid van Action Learning vergroten en de toepassing van Action Learning bevorderen. Ook buiten de doelgroep van onze eigen studenten. Vanaf vandaag kan iedereen zich hiervoor kosteloos aanmelden via: https://actionlearningcenter.bsn.nl/.

Terugblik op de feestelijke nieuwjaarsreceptie collage

Meer informatie?
Voor meer informatie over onze MBA-opleidingen neem contact op met Anita Moolhuizen of Linda Hoksbergen via 0344-579050 of mail naar info@bsn.eu.

BSN Update
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates van BSN? Volg ons dan op Facebook en/of Twitter en schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief die elke twee maanden verschijnt. Stuur hiervoor een email naar info@bsn.eu o.v.v. ‘aanmelden nieuwsbrief‘.

Share This