Selecteer een pagina

Change by Game

Remco Groot

5 oktober 2022 van 16.00 tot 19.30 uur

De kracht van spelend leren

Succesvolle organisaties groeien door energieke medewerkers. Gamification wordt ingezet om de visie tot leven te wekken en de mensen daarin mee te krijgen. Het plezier versterkt de boodschap. Hoe mooi is het als dan het kwartje valt?
Leangame oprichter Remco Groot neemt ons mee in de geheimen van het spelenderwijs leren. Zowel in woord als door te spelen. Wat is er mooier dan een spel dat jouw organisatie een duw in de goede richting geeft?

Programma

Inleiding
Op jonge leeftijd leren wij door te spelen en dat gaat vanzelf. Waarom zijn wij daar als professionals eigenlijk mee gestopt? Door een goed opgezet spel met een serieus doel kun jij vaardigheden ontwikkelen, teamwork versterken en de organisatie laten groeien. Een goede game sluit aan op de organisatie, bevat de juiste boodschap en enthousiasmeert. De interactie en energie in het spel zorgen ervoor dat de leerervaring beter blijft hangen.

Kado voor de Klant
Wij spelen de Leangame Kado voor de Klant. Om aan de toenemende vraag te voldoen ben jij aangenomen in ons productieteam. Het productieproces is nieuw. Er zijn nog veel verbeteringen mogelijk. Spelenderwijs leren wij te luisteren naar de klant en de tips en tricks rond continu leren en verbeteren.

Afsluiting
Welke inzichten neem jij mee naar huis?

LET OP: Voor deze themabijeenkomst heb je een laptop nodig. Neem jij je laptop mee? Dan zorgen wij voor de internetverbinding.

Aantal deelnemers

Er is plaats voor max 40 deelnemers.

Kosten

Studenten en Tractus leden GRATIS
Alumni (geen lid van Tractus) en overige deelnemers betalen € 60,-
Elke deelnemer mag gratis 1 introducee meenemen

Locatie

Business School Nederland
Herenstraat 25
4116 BK Buren

Wie is Remco?

BSN Spreker Remco Groot Remco Groot is een gedreven organisatie adviseur. Hij past de Lean filosofie toe om operationele teams beter te laten functioneren. De focus ligt op het ontwikkelen van de medewerkers en leidinggevenden. Zo verbetert de klanttevredenheid, efficiency èn de medewerkerstevredenheid. Met 25 jaar ervaring in diverse functies bij organisaties in verschillende sectoren weet Remco inhoudelijke kennis en praktische uitvoering te combineren. Remco adviseert en coacht leidinggevenden en hun teams in hun ambitie het steeds beter te doen.

“Leren is leuk!” In 2021 heeft Remco met twee compagnons LeanGame opgericht. LeanGame ontwikkelt Games voor zakelijke klanten op het eigen leerplatform. De games worden gebruikt in trainingen, workshops en bij verandertrajecten.

LinkedIn-profiel Remco Groot

Share This