Selecteer een pagina

Tractus alumni postIn het najaar van 2018 heeft een flinke wisseling in het bestuur van Tractus plaatsgevonden.

Het bestuur bestaat op dit moment uit 3 personen. Marcel van der Ham en John Zhang van BSN en Robert Koolen, BSN MBA alumnus. In haar ALV van november 2018 heeft het bestuur zich nader voorgesteld en plannen voor 2019 bekend gemaakt en ter goedkeuring aan de aanwezige leden voorgelegd. Die hebben daarmee ingestemd.

Belangrijkste doelen voor 2019:

  • Organiseren van gecombineerde kennis- netwerkbijeenkomsten
  • Organiseren van bedrijfsbezoeken
  • Tractus meer toegankelijk maken, voor leden en studenten
  • Value for money bieden
  • Alumni en studenten meer aan elkaar koppelen
  • Ledenaantal verhogen

De contributie bedraagt nu € 95 voor een heel jaar (of als je alleen toegang wil hebben tot de tractus site omdat je in het buitenland woont slechts € 30). Daarvoor krijgt een lid, zo heeft het bestuur zich voorgenomen, een 8-tal lezingen aangeboden over nieuwe trends, hypes die mogelijk trends worden, nieuwe tools etc. Deze lezingen zijn gemixed met studenten en relaties.

Daarnaast een 4-tal bijzondere bedrijfsbezoeken, exclusief voor Tractus leden. Ga naar de Tractus site om meer informatie te vinden over de eerste lezingen van dit jaar. De bedrijfsbezoeken worden daar ook bekend gemaakt.

“Het oude bestuur heeft een fraaie start kunnen realiseren, we gaan ons nu richten op uitbouw van de omvang en het nut van het netwerk” aldus een enthousiaste Marcel van der Ham. ”De afgelopen maand hebben zich 15 nieuwe leden aangemeld, als studenten van nu echt baat hebben bij Tractus dan zullen zij ook weer lid worden”. “ik roep Tractus leden op om oud klasgenoten te benaderen om ook lid te worden, de kracht van Tractus ligt in de waarde van een netwerk voor elk lid en dat wordt groter naarmate je steeds meer met bekenden kunt sparren”.

Naast de les- en ontmoetingsbijeenkomsten zijn er diverse andere voordelen verbonden aan het lidmaatschap. Je kunt gebruik blijven maken van EBSCO, vaak genoemd als wereldwijd de beste online bron voor het vinden en downloaden van artikelen over management en bedrijfskunde. Daarnaast kun je via deTractus website ook in contact komen met studenten die op zoek zijn naar een ALP-onderwerp.

Tractus - het alumni netwerk van bsn


Meer informatie?
Voor meer informatie over onze MBA opleidingen neem contact op met Merel van der Ham of Sandra Blankenstein via 0344-579044/46 of mail naar info@bsn.eu.


BSN Update
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates van BSN? Volg ons dan op Facebook en/of LinkedIn en schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief die elke twee maanden verschijnt. Stuur hiervoor een email naar info@bsn.eu o.v.v. ‘aanmelden nieuwsbrief‘.

Share This