Selecteer een pagina

Tractus is van start. Bijna veertig MBA’ers bezochten dinsdag 30 januari het kick-off event van Tractus bij Van der Valk in Tiel. Professor René ten Bos, denker des Vaderlands, verrichtte de aftrap met een lezing over complexiteit in het Antropoceen; het tijdperk waar we nu in leven en waar de mens voor de eerste keer in de geschiedenis (negatieve) invloed uitoefent op de aarde.

Banner Tractus Kick-off Event 30-01-2018

René ten Bos is betrokken geweest bij de oprichting van de BSN en draagt de business school nog steeds een warm hart toe. Tractus-voorzitter Geert-Jan van der Sangen leidde het event in door het Tractus-bestuur voor te stellen en Margot Malipaard, die zich vanaf 1 februari minimaal een dag in de week haar schouders zet onder de verdere ontwikkeling van Tractus. Na de lezing was er bij de borrel volop tijd voor netwerken en bijpraten. Geert-Jan: ”Ik denk dat we een mooie, inhoudelijke en gezellige start hebben gemaakt. De komende maanden zetten we Tractus nog beter op de kaart.” Het event werd met een diner afgesloten.


Professor Ten Bos tijdens zijn introductie:
“Ik ben optimistischer over de pessimisten dan over de optimisten.”


Gezellig borrelen en napraten over Ten Bos in de Skybar van Van der Valk.

Online fotoalbum
Wil je nog meer foto’s zien? Bekijk dan het album op onze Facebookpagina.

Meer informatie?
Wil je meer weten over Tractus of lid worden? Stuur dan een mail met je vraag naar tractusalumni@bsn.eu. Je kunt je ook meteen aanmelden via www.tractusalumni.com

BSN Update
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates van BSN? Volg ons dan op Facebook en/of Twitter en schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief die elke twee maanden verschijnt. Stuur hiervoor een email naar info@bsn.eu o.v.v. ‘aanmelden nieuwsbrief‘.

Share This