Selecteer een pagina
Business School Nederland mag weer trots zijn! Opnieuw hebben onze Executive MBA-programma’s de prestigieuze “Tier One” ranglijst behaald in het CEO Magazine Global MBA Rankings voor 2020.

Elk jaar vindt in 27 landen De Global MBA ranglijst van het CEO Magazine plaats. Op deze manier worden business schools en universiteiten onder de aandacht gebracht die uitstekende kwaliteit en een hoog investeringsrendement bieden voor studenten van hun MBA-programma’s. De ranglijst bestaat uit een breed scala aan beoordelingscriteria, waaronder: de kwaliteit van de faculteit en het personeel, klassen, accreditatie, internationale diversiteit, prijzen, professionele ontwikkeling en meer.

Wereldwijd zijn er 85 universiteiten en business schools die in de “Tier One” lijst zijn opgenomen. Wij zijn dan ook zeer verheugd dat Business School Nederland hier weer tussen staat. De ranking bevestigt onze toewijding aan onze innovatieve Action Learning filosofie en onze student-first benadering.

Bekijk hier de CEO MAGAZINE, Tier One MBA Rankings

Meer informatie?
Voor meer informatie over onze MBA-opleidingen neem contact op met Anita Moolhuizen of Linda Hoksbergen via 0344-579050 of mail naar info@bsn.eu.

BSN Update
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates van BSN? Volg ons dan op Facebook en/of Twitter en schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief die elke twee maanden verschijnt. Stuur hiervoor een email naar info@bsn.eu o.v.v. ‘aanmelden nieuwsbrief‘.
Share This