Selecteer een pagina

Vanuit de visie van Communicatieregisseurs om ondernemers en managers uit de regio te helpen is het idee ontstaan om samen met Business School Nederland een Mini MBA op maat te organiseren. Deelnemen aan de Mini MBA vergroot niet alleen de kennis van de deelnemers maar zorgt ook voor het ontstaan van een extern lokaal netwerk.

Unieke samenwerking Communicatieregisseurs en Business School NederlandIn januari van 2018 zijn een twintigtal ondernemers gestart met de eerste van de acht avonden “Bedrijfskunde voor ondernemers”. De lesdagen worden gehouden in het experience center van van Eck & Oosterink communicatieregisseurs in Dodewaard, waarbij de eigen bioscoop functioneert als collegezaal.

Tijdens de Mini MBA wordt uitgebreid stilgestaan bij wat je kunt doen om je organisatie toekomstbestendig en wendbaar te maken. Onder andere personeelsbeleid, innovatie en het bepalen van een strategische koers zijn onderwerpen die aanbod komen. Door de kleine omvang van de groep, de vraagstukken die in de praktijk spelen en ervaren docenten wordt praktijk en theorie aan elkaar gekoppeld.
Een unieke samenwerking waarbij ondernemers individueel de kennis vergroten en samenwerking tot leven komt!

Belangstelling om een Mini MBA aan uw klanten te kunnen aanbieden om zo mede vorm te geven aan Leven Lang Leren én uw netwerk te versterken? Neem contact op met Marcel van der Ham van Business School Nederland via mham@bsn.eu.

Lees hier meer over onze reguliere Mini MBA opleiding (open inschrijving).

Meer informatie?
Voor meer informatie over onze MBA-opleidingen neem contact op met Merel van der Ham of Sandra Blankenstein via 0344-579044/46 of mail naar info@bsn.eu.

BSN Update
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates van BSN? Volg ons dan op Facebook en/of LinkedIn en schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief die elke twee maanden verschijnt. Stuur hiervoor een email naar info@bsn.eu o.v.v. ‘aanmelden nieuwsbrief‘.

Share This