Selecteer een pagina

Vacature Corporate Sales Manager

Business School Nederland, gevestigd in Buren, Gelderland, zoekt een

Corporate Sales Manager

Ben jij een ervaren professional die kan bijdragen aan de verdere groei van onze Business School? Ben je communicatief sterk en heb je een ondernemende instelling? Dan is dit de functie voor jou!

Over Business School Nederland
Business School Nederland (BSN) is één van de oudste MBA-aanbieders In Nederland én de eerste die met een volledig Nederlandstalig programma uitkwam. Daarnaast heeft BSN een wereldwijd netwerk opgebouwd met 12 partnerscholen in landen als China, Zuid-Afrika, Tsjechië, Nigeria, Ghana, Egypte en Suriname.

BSN is de gids in het toepassen van Action Learning in MBA-opleidingen, een leermethode die ervoor zorgt dat het geleerde meer beklijft, omdat het direct wordt getest en toegepast in de praktijk. Ons pand ligt in het centrum van het prachtig gelegen, koninklijke Buren, midden in de Betuwe. Deze locatie is een bewuste keuze. Hier halen wij managers uit hun dagelijkse praktijk om leren echt mogelijk te maken.

Wat ga je doen?
Als onze nieuwe Corporate Sales Manager krijg je energie van het creëren van nieuwe kansen. Die kansen creëer je niet alleen bij onze huidige klanten, maar ook zeker bij klanten die Business School Nederland nog niet kennen.
Je gaat er op uit om te bouwen aan sterke relaties met klanten, legt contact met leiders binnen bedrijven en gebruikt je creativiteit om passende oplossingen voor je klanten te bedenken.

Voor de rol heb je op dagelijkse basis contact met leveranciers, klanten en overige stakeholders en werk je samen met je collega’s van de afdeling Sales en Marketing.

Waar jij een kans ziet, zijn er mogelijkheden!

Wie zoeken we?
Het zou mooi zijn als je al ervaring hebt binnen het Hoger Onderwijs of met Learning & Development. Je vindt het ook leuk om nieuwe contacten te leggen en voortdurend te bouwen aan je netwerk. . Je neemt zelf initiatief als je kansen signaleert en je geeft niet op tot deze zijn verzilverd.

Integraal denken en samenwerken staan bij BSN centraal en vooral in deze rol wordt van je verwacht dat je jezelf continue ontwikkelt op het gebied van markt- en productkennis en dit inzet om tot betere resultaten te komen.
Uiteindelijk moet een succesvolle Corporate Sales Manager samenwerken met ons verkoopteam om quota te behalen en tegelijkertijd onze klanten tevreden en betrokken te houden bij onze producten en diensten op de lange termijn.
Voor deze functie kan het nodig zijn om af en toe te reizen.

Wat verwachten we van jou?

 • Je hebt een HBO+ niveau;
 • Kennis van Hoger Onderwijs en/of Learning & Development is een pluspunt;
 • Je bent sterk in het genereren van new business;
 • Je hebt een ondernemende houding;
 • Je communiceert en rapporteert helder, zowel intern als extern op alle niveaus;
 • Je bent resultaatgericht en gebrand om de deal tot een goed einde te brengen;
 • Je schrijft en spreekt vloeiend Nederlands en Engels (een aanvullende taal is een pluspunt).

Vanuit BSN bieden we jou

 • Een fijne werkomgeving bij een bedrijf met een uniek concept;
 • De mogelijkheid om zowel in Buren als thuis te werken;
 • Een enthousiast team en een informele cultuur;
 • Een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid waarin je wordt gestimuleerd in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Interesse? Solliciteer dan snel!
Pas jij op bovenstaande profiel en heb je interesse in deze functie? Dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk jouw sollicitatiebrief en CV. Deze kun je richten aan Inez Koopmans (P&O) via ikoopmans@bsn.eu. Voor eventuele vragen kun je contact met haar opnemen.

Voor dit moment maken wij geen gebruik van W&S bureaus en stellen acquisitie niet op prijs.

Corporate-Sales-Manager
Share This