Selecteer een pagina

Verdubbel je impact in twee uur

Genieke Hertoghs

Themabijeenkomst | 24 april 2019 van 16.00 tot 19.30 uur

SUBCONSIOUS IMPACT

Je kunt hoog springen
Je kunt laag springen
Je kunt aardig zijn
Je kunt stampvoeten…

Welke trucs moet je nog uit de kast halen om de ander écht te bereiken? Om hem te laten doen wat je hebt afgesproken? Om ervoor te zorgen dat hij zich écht in de klant verplaatst? Om hem warm te krijgen voor die organisatieverandering? Om hem te laten doorpakken en excelleren?

Ons onbewuste aan het roer…
Sinds een jaar of vijftien heeft de wetenschap bewezen dat mensen voor het overgrote deel van de tijd onbewust zijn. Dat betekent dat ze voor 98% van de tijd geleid worden door irrationele drijfveren. Wat wij inmiddels weten is dat die onbewuste, irrationele mens totaal niet gevoelig is voor een goede uitleg, heldere argumentatie en logische redeneringen…

En daar gaat het mis!
En daar gaan we dus met ons goede gedrag. Want dagelijks proberen we mensen in beweging te krijgen door ze nogmaals uit te leggen waarom een verandering zo belangrijk is. Om goede argumenten te geven. We creëren sense of urgency. Of we doen op z’n best aan storytelling. En het werkt maar zéér beperkt.

Kosten
Studenten en Tractus leden GRATIS
Alumni (geen lid van Tractus) en overige deelnemers betalen EUR 60,-
Elke deelnemer mag 1 gratis introducee meenemen

Locatie
Business School Nederland
Herenstraat 25
4116 BK Buren (Gld)

 

genieke hertoghs en harrie van den bergAlumna Genieke Hertoghs en haar zakenpartner Harrie van den Berg

Zij ontwikkelden het baanbrekende gedachtegoed Subconscious Impact. Hun boek Impact: de kracht van onzichtbare invloed (2018) heeft inmiddels zeer lovende kritieken.

Genieke en Harrie nemen je in twee uur tijd mee in de wereld van ons onbewuste. Ze laten zien wat we structureel onhandig doen in onze manier van kijken én communiceren. Daarnaast geven ze praktische instrumenten waarmee je je impact de volgende dag kunt verdubbelen.

Het maximale aantal deelnemers is bereikt. Wil je toch meedoen? Mail naar Carola Franken (cfranken@bsn.eu), dan zetten we je op de wachtlijst. Bij voldoende aanmeldingen plannen we een tweede bijeenkomst in het najaar.

Share This