Selecteer een pagina

The NetworKing Academy 2017

Spreker(s)
Victor Vlam

Victor Vlam | Spreker
LinkedIn

Je netwerk is de méést belangrijke bron van mogelijkheden om iets te bereiken in het leven. Zeker in de huidige tijd. Aan de ene kant zijn targets steeds hoger en is er steeds minder tijd beschikbaar om deze te halen. Aan de andere kant zijn grenzen steeds vager en lijkt elke droom bereikbaar.

Victor Vlam (1984) is communicatietrainer, presentator en Amerikakenner. Als trainer en coach heeft Victor in binnen- en buitenland training gegeven.

Hij specialiseert zich in debat- en communicatie-trainingen, op welk vlak hij wordt gezien als expert. Zo treedt hij regelmatig op in de media om politieke speeches en debatten te analyseren (nrc.next, BNR Nieuwsradio, EenVandaag, Onze Taal).

Naast managers, scholieren, gemeenteraadsleden, Tweede Kamerleden en professionals in binnen- en buitenland, heeft Victor ook een landelijke lijsttrekker getraind ter voorbereiding op zijn verkiezingsdebatten.

In het verleden was Victor werkzaam voor Debatrix, voorzitter van de Nederlandse Debatbond en behaalde hij tijdens zijn studie rechten aan de Universiteit van Tilburg de halve finale van het wereldkampioenschap debatteren.

Victor voerde in 2008 en 2012 campagne voor Barack Obama en is Amerika-kenner. Voor ThePostOnline en Radio 1 geeft hij regelmatig analyses van de Amerikaanse politiek. Zijn passie voor Amerika heeft Victor opgedaan tijdens de zeven jaar van zijn jeugd die hij daar doorbracht.

Verder is Victor ook actief als presentator van diverse bijeenkomsten. Als onpartijdige debatleider heeft hij verkiezingsdebatten geleid met politieke prominenten zoals Alexander Pechtold, Ronald Plasterk en Femke Halsema.

Verder presenteert hij publieksevenementen zoals een open avond van de rechtbank Haarlem en stads-debatten tussen burgers en raadsleden in Rotterdam. Ook presenteert hij bedrijfsbijeenkomsten, zoals voor ABN Amro en Randstad.

MEER WETEN?

Voor meer informatie over The NetworKing Academy neem contact met ons op

Share This