Selecteer een pagina

certificaat eduquaBusiness School Nederland (BSN) is weer voor 3 jaar gecertificeerd door EduQua. Dit is de derde keer op rij dat we het kwaliteitslabel mogen ontvangen van deze Zwitserse Accreditatieinstelling dat zich richt op volwassenen permanente educatie.

We krijgen complimenten over ons kwaliteitssysteem. EduQua geeft aan dat het bijzonder goed onderhouden en ontwikkeld is en voldoet aan de verwachtingen van klanten. “Het ontwikkelde kwaliteitssysteem bevat alle elementen om te controleren of doelstellingen worden gehaald en wat moet worden gedaan. Er wordt actie ondernomen en uitgevoerd.

De klanttevredenheid van studenten, docenten, coaches en bezoekende partners is nog steeds erg hoog, ze waarderen BSN gemiddeld met een 9. Hierbij werd geëvalueerd op ondersteuning, faciliteiten, administratie, internetondersteuning en andere relevante onderwerpen.

Ook is er positieve feedback op ons Action Learning concept. Het gebruik van deze methode is goed ingeburgerd in de projecten en opdrachten.

“Het was mooi om tijdens de hercertificering zoveel positieve feedback te mogen ontvangen van de beoordelaar. Dit betekent dat de school goed presteert tegen de hoge EduQua-normen. Ik ben trots om deel uit te maken van het BSN Team en bij te dragen aan het succes ervan.​” – Olga Moroz, Kwaliteitsmanager

“Ik ben erg trots op onze docenten, coaches en onze collega’s die dit mooie resultaat hebben gerealiseerd.” – Marcel van der Ham, Dean

Meer informatie?
Voor meer informatie over onze MBA-opleidingen neem contact op met Anita Moolhuizen of Linda Hoksbergen via 0344-579050 of mail naar info@bsn.eu.

BSN Update
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates van BSN? Volg ons dan op Facebook en/of Twitter en schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief die elke twee maanden verschijnt. Stuur hiervoor een email naar info@bsn.eu o.v.v. ‘aanmelden nieuwsbrief‘.

Share This