Selecteer een pagina

Op de avond van 22 juni 2017 zijn Stedman Graham (levenspartner van Oprah Winfrey), Charles Ruffolo (The NetworKing) en Joseph Oubelkas (auteur van “400 Brieven van mijn moeder”) gezamenlijk te gast bij Business School Nederland. Zij spreken over de verschillende invalshoeken, krachtbronnen, inspiratie/motivatie en veerkracht vanuit de kern van de eigen identiteit en de ontwikkeling hiervan.

Het BSN Identity Seminar laat deelnemers zich weer bewust worden van de kracht van hun eigen (organisatie-)identiteit en laat hen de belangrijkste aspecten van deze identiteit terugvinden, namelijk: de drijfveren en dieperliggende kernwaarden. Dit zorgt ervoor dat je trouw blijft aan jezelf en/of jouw organisatie en vanuit die discipline een duidelijke positie naar klanten, concurrenten, stakeholders en de maatschappij inneemt.

Dit unieke event mag je niet missen!

Meer informatie omtrent het programma en locatie volgt spoedig.

BSN Update
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates van BSN? Volg ons dan op Facebook en/of Twitter en schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief die elke twee maanden verschijnt. Stuur hiervoor een email naar info@bsn.eu o.v.v. ‘aanmelden nieuwsbrief‘.

Share This