Selecteer een pagina

Na een geslaagd Identity Seminar in juni met Stedman Graham, Charles Ruffolo en Joseph Oubelkas, hebben we in samenwerking met ‘The NetworKing’ de Masterclass Art, Skills and Benefits of NetworKing ontwikkeld. Deze begint op 12 oktober 2017 en is speciaal bedoeld voor professionals die hun netwerkvaardigheden én leiderschapskwaliteiten verder willen ontwikkelen om direct successen te behalen op de werkvloer.

networkingAls professional is netwerken één van je belangrijkste hulpmiddelen om iets te bereiken. Alledaagse complicaties maken deze vaardigheid echter steeds complexer. Aan de ene kant moet je steeds sneller presteren en liggen je targets hoger en aan de andere kant heb je veel minder tijd beschikbaar om je deadlines te halen. Optimaal contact maken en houden met je netwerk en weten hoe je daarbij jezelf blijft is dan ook belangrijker dan ooit.

The NetworKing Academy biedt deelnemers een programma dat aandacht besteedt aan verschillende netwerktechnieken, relevante bedrijfsgerelateerde onderwerpen en business cases. Je leiderschapsvaardigheden en de verbetering ervan komen eveneens volop aan bod in de verschillende fasen van dit programma.

Het doel: ‘Network your way to success’.

De NetworKing Academy bestaat uit acht lesdagen (één per week) en twee externe bijeenkomsten, begint op 12 oktober 2017

Kosten:
EUR 3.000,- per deelnemer
EUR 2.500,- voor BSN-alumni/studenten

Binnenkort maken we de inhoud, sprekers en exacte data bekend. Houd onze site dus in de gaten!

Meer informatie?
Voor meer informatie over onze MBA-programma’s neem contact op met Sandra Blankenstein via sblankenstein@bsn.eu / 0344-579046 of Merel van der Ham via merel@bsn.eu / 0344-579044.

BSN Update
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates van BSN? Volg ons dan op Facebook en/of Twitter en schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief die elke twee maanden verschijnt. Stuur hiervoor een email naar info@bsn.eu o.v.v. ‘aanmelden nieuwsbrief‘.

Share This