Selecteer een pagina

Business School Nederland, dé Action Learning specialist met een groots wereldwijd netwerk, helpt jou(w) business in China succesvol te maken.

Ben je op dit moment al zakelijk actief in China, maar weet je niet hoe je succesvol kunt worden en blijven? Wil je zaken gaan doen in China maar weet je niet hoe? BSN helpt! Door ons wereldwijde netwerk (en met name ons alumni netwerk in China) en onze directe samenwerking met China kunnen wij jou(w) business in China succesvol maken. Tijdens deze avond beantwoorden wij al jouw vragen, dus jouw inbreng telt. Meld je aan en vertel ons met welke vraagstukken wij jou kunnen helpen.

China BSNDatum: 14 maart 2017
Tijd: 17.00 – 22.00 uur
Locatie: Herenstraat 25 te Buren
Kosten*:
– Studenten/Alumni EUR 29,95
– Derden/Introducee EUR 59,95
Inclusief eten en aansluitende borrel.
Max aantal deelnemers: 20

Sprekers | Biografie

John ZhangJohn Zhang is van Nederlands-Chinese afkomst en woont sinds 1991 in Nederland. Voor zijn vertrek naar Nederland werkte hij voor de Chinese regering, om na zijn aankomst in Nederland diverse rollen bij verschillende bedrijven te bekleden. In 2006 lanceerde hij hier een bedrijf dat zich richt op zakendoen in China en samenwerkingen met Chinese bedrijven ontwikkelt en intensiveert. Tegelijkertijd bestuurde hij twee bedrijven in China en ontplooide hij er verschillende zakelijke ondernemingen. In 2015 sloot hij zich aan bij Business School Nederland en sindsdien werkt hij voor de business school in Buren, alwaar hij tevens bestuurslid is.

John heeft jarenlange ervaring met zakendoen in China. Zijn netwerk reikt zowel over Nederland, als diep in het Chinese zakenleven. Mede dankzij zijn diepgrondige kennis en begrip van de Nederlandse én de Chinese cultuur, hielp hij de afgelopen jaren talloze Nederlandse bedrijven op weg naar succes in China, evenals vice versa: met John’s hulp vestigden de afgelopen jaren verschillende Chinese ondernemingen zich succesvol in Nederland.

LinkedIn profiel John Zhang 

Rogier de JongRogier de Jong MBA wordt beschouwd als een van de meest gerenommeerde Chinaspecialisten in Nederland. Hij woonde in China, waar hij in een periode van zeven jaar zijn eigen marketingbureau, New Thoughts, opzette. New Thoughts voerde onder meer projecten uit voor bekende Chinese ondernemingen als TCL en Midea, en leverde advies voor hun internationale branding en strategisch marketingbeleid. Vandaag de dag wordt zijn bureau nog altijd ingehuurd door grote Chinese ondernemingen waaraan Rogier trainingsprogramma’s biedt die erop gericht zijn cultuurverschillen te overbruggen, en geeft hij marketing- en salestrainingen.

Eerder werkte Rogier voor verschillende Chinese overheidsorganisaties en voor het Amerikaanse Ministerie van Handel en Buitenlandse Zaken in China. Zijn jarenlange hands-on werkervaring met Chinese aandeelhouders én overheidsinstanties staat garant voor een onuitputtelijke bron aan ervaring en observaties die hij zeer graag deelt.

Rogier is tevens gastdocent aan de befaamde Jinan en Sun Yat-sen universiteiten in China. Daarnaast is hij verbonden aan de Avans School of International Studies in Nederland als docent International Marketing & Business, major Asian Business Studies. Voor BSN bereidt hij studenten voor op hun jaarlijkse studiereis naar China.

Al vroeg in zijn loopbaan ontving Rogier uit handen van de Rotterdamse Kamer van Koophandel een nominatie voor ‘Innovative Entrepreneurship’ en werd hij door de Foundation for Best Business Practices genoemd als een van de meest ‘remarkable businessmen’. In het dagelijks leven is Rogier gehuwd met een Chinese vrouw die aan het hoofd staat van een familiebedrijf in im- en export in Hong Kong en Nederland.

LinkedIn profiel Rogier de Jong

* Kosteloos annuleren kan tot 28 februari 2017 (18.00 uur). Bij annulering na 28 februari 2017 zijn wij genoodzaakt om de deelnamekosten alsnog in rekening te brengen.

Meer informatie?
Voor meer informatie over onze MBA-programma’s neem contact op met Dory Cammelbeeck of Sandra Blankenstein via 0344-579052/46 of mail naar info@bsn.eu.

BSN Update
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates van BSN? Volg ons dan op Facebook en/of Twitter en schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief die elke twee maanden verschijnt. Stuur hiervoor een email naar info@bsn.eu o.v.v. ‘aanmelden nieuwsbrief‘.

Share This